• Veel problemen met de 32pfl5700. Tv gaat s nachtslot spontaan aan, navigatie bij smart tv gaat storend langzaam en soms heeft de tv moeite met opstarten duurt ca 2 min eer er beeld is.

    Helpdesk heeft nu 6e poging weer geen succesvolle oplossing. Men houdt het er nu op dat de tv niet stuk is en na drie software updates diverse resems en setting te veranderen is het voor mij hopeloos vooral de slapeloze nachten als de tv weer spontaan aangaat. Gezien met overtuigd is dat het niet aan hun ligt wil men geen monteur nog de tv retour nemen

    Als de tv speelt prima beeld en prima mogelijkheden. Jammer van de service

    Gesteld op 3-10-2013 om 13:49 in forum Philips 40PFL5007H Misbruik melden
    • Ik heb de zelfde ervaringen. S nachts regelmatig spontaan aan. Erg storend help desk beweerd tv is niet stuk. Na vele uren helpdesk steeds weer mij verhaal gedaan verder mailings gestuurd. Deze worden als het hun niet meer uitkomt niet meer beantwoord. Na diverse mogelijke oorzaken van software tot settings is nu de oorzaak aangegeven in menu staat automatisch zender update aan dit moet uit. Als gebruiker zie ik deze optie als grijs en kan deze niet veranderen. Reset naar fabrieks instellingen help niet. Geëist voor een monteur, deze niet gekregen uiteindelijk opgestuurd. Polst was de tv weer terug. Zonder upc kabel en zonder ci module. Tv aangezet naar dé setting gekeken. Niets veranderd. Conclusie philips u tv is niet stuk het ligt aan uw provider upc. Deze geven aan niet veder te komen met software updates dan de ci module. Helpdesk medewerkster Bianca blijft op 19 dec 2013 stellig dat mijn tv niet stuk is.
      Mijn menig is dat
      1) software updates van zender kan plaatsvinden zonder dat een beeldscherm aan hoeft
      2) software beveiligd moet zijn zodat van buitenaf (bv upc) geen storingen kunnen ontstaan
      3) helpdesk en service philips is ver beneden de maat.

      Geantwoord op 20-12-2013 om 11:25

      Waardeer dit antwoord (3) Misbruik melden
    • Wat jij hebt heb ik het zelfde nog steeds na al weer 3 jaar.
      Wel 5keer kontakt met Philips.
      Niets heeft geholpen.
      Ik schakel nu met kontaktdoos alle aperatuur uit!
      Updaten doe ik handmatig.
      Nu weer is het probleem dat hij spontaan uitklapt en vanzelf weer aangaat??
      Philips is niet meer als vroeger met zijn TV.
      TV is een 42'' € 2100,-
      Geantwoord op 28-10-2014 om 18:28

      Waardeer dit antwoord (2) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info