• Hallo, Ik heb de naaimachine enkele jaren geleden van mijn moeder geërfd en toen heeft de machine een grondige onderhoudsbeurt gehad. Het is nu al meer dan een jaar geleden dat ik de machine nog gebruikt heb en nu dat ik mondmaskers wil stikken, weigert ze. Als ik op de pedaal stap, en ook een spoel opwinden, gaat niet. Ik dacht eerst dat de machine geen stroom kreeg, maar als ik de stofaandrukker naar beneden zet, maakt de machine enkele steekjes maar stopt dan. Het maakt een geluid alsof het ergens geblokkeerd is. Weet er misschien iemand hoe ik dit moet oplossen?

    Gesteld op 24-3-2020 om 15:38 in forum Pfaff 1222E Misbruik melden
    • Beste,
      Heeft die machine een condensor dan moet die nagekeken worden.

      Achter dat spoeltje is er een bakje probeer beetje bij beetje losing oil (te vinden bij benzinestation} erin te doen.
      Mijn machine deed ook een dagje raar wilde niet moven horten en stoten ging het. Dus heb ik losing oil gebruikt en hij naait weer soepel. By the way mijn machine heeft geen condensor meer de reparateur heeft het verwijderd.
      Succes Geantwoord op 24-3-2020 om 19:34

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info