• Ik heb het volgende probleem met de Parrot CK3100, en de Samsung S5. De Parrot heeft versie 5, dus de laatste update. Verbinding/pairen is gelukt, telefoonboek gesync gelukt. Maar zodra ik een oproep krijg, of iemand belt word de bluetooth verbinding verbroken. Hiervoor een Samsung S3 gehad zonder problemen. Volgens de Parrot website is de CK3100 compatible met de S5. Ik heb ook contact gehad met Samsung, die vertelden me dat de CK3100 niet werkt met de nieuwste android versie. En nu??? Iemand een oplossing hiervoor, of herkend dit probleem?
    Gr. Dave

    Gesteld op 18-8-2014 om 22:49 in forum Parrot CK 3100 Misbruik melden
    • Hallo Dave,

      Bluetooth connectie problemen worden veelal veroorzaakt door de telefoon.
      Wat je kan proberen is om de Samsung eens helemaal uit te zetten (door de aan/uit toets zolang ingedrukt te houden, totdat deze herstart), of door de accu er 15 sec. uit te laten en daarna weer terug te plaatsen en weer opstarten.

      Ik heb zelf nog niet van dit probleem gehoord met nieuwere toestellen.

      Gr. Jan Geantwoord op 19-8-2014 om 11:50

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Als je het contact van auto uitzet; zie je enkele seconden "Tot ziens" op het display van de Parrot, waarna de Parrot uit gaat?
      Zou je eens met een andere (liefst) ouder type smartphone willen testen en kijken of dan het
      bluetooth probleem ook aanwezig is?

      Gr. Jan Geantwoord op 23-8-2014 om 21:51

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Hallo Jan, hiervoor Samsung S3 gehad zonder problemen. Ik heb nu dit toestel (S3) geprobeerd, deze werkt zonder problemen. Waarschijnlijk ligt het dus aan de S5, die wel compatibel moet zijn met de CK3100 volgens Parrot. Gr. Dave Geantwoord op 24-8-2014 om 15:13

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden
    • Hoi Dave,

      Hoe heb je je Samsung met de Parrot gekoppeld? Met de standaard "Normal pairing" optie?
      Probeer anders eens te koppelen met de optie "Auto-pair AT-sync" en kijk eens hoe het dan gaat.

      Gr. Jan
      Geantwoord op 28-8-2014 om 12:49

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Hallo Jan,
      ik heb de telefoon op alle manieren die er zijn geprobeerd. Alleen "normal pairing" werkt, bij de andere opties krijg ik de melding "kan niet communiceren", op de telefoon. Ik kan een gesprek aannemen, maar krijg geen geluid over de Parrot en na enkele seconden verbreekt deze de verbinding (parrot of telefoon??) Geantwoord op 28-8-2014 om 19:19

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden
    • Hoi Dave,

      Tja, dan weet ik het ook zo even niet. Als Parrot aangeeft dat dit toestel compatible is, dan zou je de vraag nog neer kunnen leggen bij Parrot. Die vraag kun je stellen via de volgende link: Klik op deze LINK

      Graag vernemen we hier op het forum wat hun reactie / oplossing is.

      Gr. Jan
      Geantwoord op 29-8-2014 om 12:56

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Hallo allemaal,

      Ik heb ook een paar weken een S5 en deze maakt wel verbinding met de Parrot CK3100 maar ik kan mijn telefoonboek niet gebruiken, als ik een nummer in toets op de telefoon werkt de parrot wel.
      Weten jullie misschien hoe ik dit probleem kan oplossen? Geantwoord op 4-9-2015 om 20:17

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info