• maar nou wil ook mijn parrot ck3100 update maar ik heb geen computer voor dit tedoen wie ken mijn helpen ik moet dit doe anders ken ik mijn iphon 4s niet gebreuken
    op de carkit in omgeving van ridderkerk


    alvast bedankt

    Gesteld op 10-8-2014 om 11:08 in forum Parrot CK 3100 Misbruik melden
    • Ik weet zelf niet of er iemand in de buurt van Ridderkerk woont die je carkit zou kunnen updaten. Mogelijk dat een garage of inbouwer dit zou kunnen doen.
      Je hoeft alleen maar tijdelijk een laptop van iemand te lenen om de update uit te voeren. Niemand in je omgeving of vriendenkring die een laptop met bluetooth heeft?

      Als optie zou je mij de blauwe box (hoofdunit) kunnen opsturen. Echter zal je dan zelf die uit je auto moeten halen. Meestal zit deze achter het dashboard of de autoradio weggewerkt.

      Gr. Jan Geantwoord op 10-8-2014 om 14:06

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Als je mij (jan@vriendnijland.nl) even een e-mail stuurt, dan stuur ik jou via e-mail als bijlage mijn zelfgeschreven stap-voor-stap update handleiding.
      Ik ben dan benieuwd of het daar wel mee lukt.

      Gr. Jan Geantwoord op 14-8-2014 om 15:05

      Waardeer dit antwoord (3) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info