• Hallo, ik heb een ingebouwde parrot carkit ck3100 en een samsung s4 mini. Altyd werkte alles goed tot 2 mnd terug. Mensen die ik bel verstaan mij niet. Is krakende lijn. Rare is dat ik hun vanuit auto wel goed hoor. Mijn man heeft in zyn auto zelfde parrot en lg f5 en ook ineens zelfde probleem. Naar dealer geweesr, alles zat goed incl speaker, zy hebben de parrot geupdate. Daar deed hij het zei men. Echter na test eigen mobiel nog steeds hetzelfde probleem. Wat kan ineens het probleem zijn? Groetjes Ramona

    Gesteld op 9-4-2014 om 08:14 in forum Parrot CK 3100 Misbruik melden
    • Probleem zit waarschijnlijk niet in de carkit, maar in de (bluetooth verbinding) van de Samsung S4 mini.
      Zet het toestel eens helemaal uit door de aan/uit toets minimaal 10 seconden ingedrukt te houden, totdat er wordt afgeteld.
      Of - als dat kan - haal voor een 15 seconden de accu uit het toestel. Daarna terugplaatsen, aanzetten en testen hoe het dan gaat.

      Gr. Jan
      Geantwoord op 9-4-2014 om 11:58

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Hoi jan, dat is ook al geprobeerd. Mijn man met ander toestel met ook dezelfde carkit heeft ook ineens een slechte verbinding. Volgens zaak was het updaten vd carkit de oplossing, echter werkt dat niet. Heb zelfs tst uit carkit gehaalt en opnieuw laten verbinden maar maakt niets uit. Het is wel toevallige2x zelfde carkit en 2 verschillende mobieltjes maar hetzelfde probleem. Bedrading en microfoon waren verder goed. Wat wy vreemd vinden is dat het lijkt of dit probleem alleen met veraf te malen heeft. Daarmee bedoel ik, ik zit in auto met carkit, mijn man zit naast my en belt mij. Dan horen wy alles goed. Belt hy vanaf werk naar myn carkit dan hebben we slechte verbinding. Dit probleem hebben we dus met beide carkits ineens Geantwoord op 9-4-2014 om 14:46

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Hallo Ramona,

      Welke software-versie staat er op de Parrot (Instellingen -> Inlichtingen)?

      Weet je toevallig waar de update mis ging? Ik kan je eventueel mijn zelfgeschreven stap-voor-stap update handleiding sturen. Mail mij (jan@vriendnijland.nl) dan even.

      Gr. Jan
      Geantwoord op 11-4-2014 om 16:30

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info