• Mijn skylanders trap team loopt steets vanst op het zelfde moment namelijk op het moment dat ik de scheurk dreamcatcher wil verslaan
    Wat moet ik doen?

    Gesteld op 21-12-2014 om 16:00 in forum Nintendo Wii Misbruik melden
    • Beste, heeft u al een oplossing want wij hebben ook dat probleem, ook op dreamcatchr... wij horen ook vervelende toon op dat moment
      Dank,
      Steven Geantwoord op 22-12-2014 om 15:53

      Waardeer dit antwoord (22) Misbruik melden
    • Bij ons loopt hij ook vast, met een hoge pieptoon. Alleen uitzetten helpt, maar steeds weer bij dreamcatcher loopt hij vast. Wat nu

      groet edwin Geantwoord op 26-12-2014 om 11:49

      Waardeer dit antwoord (8) Misbruik melden
    • Had hetzelfde probleem. Je moet zo snel mogelijk (zonder alles te zoeken en pakken) tot het einde. Het lijkt een probleem van tijd te zijn als bug in het spel voor wii.
      Je kan dan het level in stukken (niet ideaal) nadien opnieuw spelen om alle extra's te pakken (en vlak voor je op het moment dat je vastloopt teruggaan naar de academie zodat het opslaat.

      Hopelijk helpt het voor jullie ook.
      Cheers Geantwoord op 27-12-2014 om 08:18

      Waardeer dit antwoord (5) Misbruik melden
    • Hoi Dit hebben wij ook. Ook precies bij het vangen van dreamcatcher, de ene keer loopt deze gelijk vast de andere keer pas nadat het gevecht al enkele minuten aan de gang is.
      Ik ook op een reactie van iemand die weet hoe dit op te lossen. Geantwoord op 2-1-2015 om 10:01

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Wij hebben exact hetzelfde probleem en ik zie hierboven nog geen bevredigende oplossing.
      Moet ik hem terugsturen naar de leverancier? Geantwoord op 7-4-2015 om 13:27

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Hallo, ik kwam hier voor het probleem van vele van jullie, ook bij ons liep de disc vast bij het verslaan van dreamcatcher. Omdat hier toch geen echt antwoord staat heb ik nog een poging gewaagd, vooral met de opmerking snel spelen....
      Dit lukte gelijk de 1e keer!!! Ik zal even vertellen hoe ik het heb gedaan:
      Wij hebben het poppetje Ninjini gebruikt van de magie reeks. Dreamcatcher heeft een beschermingsschild, deze gaat pas weg als de bedjes met de molletjes (achteraan op het speelveld) allemaal wakker zijn geschud. Ik heb dit een keer of 3 gedaan en toen Dreamcatcher aangevallen. Dit ging stukken sneller dan voorheen en voor ik het wist hadden we deze verslagen en was het (deel)spel uit. Normaal deden we er veel langer over ( bijna alle skylanders moe en dan liep de disc vast, grrrrrrrrr).
      Misschien heeft iemand er iets aan? Misschien gaat het met anderen poppetjes ook maar dit is zoals het ons gelukt is.
      Blijft natuurlijk dat het een slechte zaak is dat deze disc bij meerdere vastloopt, zoals ook bij 2 vriendjes van mijn zoon. Deze gaan het komende tijd ook zo proberen...

      Ik zou zeggen veel succes!!! Geantwoord op 25-4-2015 om 20:26

      Waardeer dit antwoord (2) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info