• Mijn spiegel is geblokkeeerd van mijn Nikon D40x....het enige wat er in beeld komt te staan is : druk op de ontspanknop....maar er gebeurd niks meer, ook de accu er al uitgehaald en 15 min later er weer in gedaan zoals een fotograaf zei tegen me...maar helpt niet....de meeste functies in het menu om de opnamestand te veranderen, werken niet meer....geeft continuu aan: druk nogmaals op de ontspanknop....zit zo vast als wat. Misschien dat iemand een tip heeft..

    Gesteld op 17-5-2012 om 12:06 in forum Nikon D40 Misbruik melden
    • zelfde gehad met nikon d60: "fout: druk opnieuw op de ontspanknop". Grote kans dat de spiegelmotor vastgelopen is. in de link naar dit filmpje zie je hoe het op te lossen. Succes.
      Klik op deze LINK
      mocht de link niet werken moet je even googelen met onderstaande tekst:

      error press shutter release button again

      Maarten

      Geantwoord op 14-6-2012 om 22:24

      Waardeer dit antwoord (5) Misbruik melden
    • Op dit moment zit ik zelf met hetzelfde probleem,iemand enig idee,please.Ik zit vast op een vliegshow en helaas geen functionerende fototoestel...! Geantwoord op 19-7-2013 om 16:36

      Waardeer dit antwoord (8) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info