• Ketel valt iedere keer uit en laat dan zien storing 1C wie weet wat dit is?

    Gesteld op 2-3-2014 om 09:06 in forum Nefit Smartline HR(c) Misbruik melden
    • Problemen met de warmte wisselaar! Zet temperatuur instelknoppen op bedieningspaneel van de ketel op lagere temperatuur, misschien is dat een tijdelijke oplossing. Warmte wisselaar moet vervangen Geantwoord op 3-3-2014 om 08:45

      Waardeer dit antwoord (141) Misbruik melden
    • c1 storing algehele vervuiling warmte wisselaar spiraal ernstig vervuilt rookgas censor slaat uit ketel wordt te heet.

      wisselaar en spiraal goed reinigen probleem na een jaar bij mijn opgelost ventilator en pomp vern . was onzin zonde van die 600 euro jan w Geantwoord op 21-11-2017 om 15:31

      Waardeer dit antwoord (81) Misbruik melden
    • C1 storing herhaalt zich elk jaar opnieuw. De warmtewisselaar is van verkeerd gekozen materiaal gemaakt en een verantwoordelijkheid van Nefit. Alleen doen zij r niets aan. Aluminium heef n.l. de eigenschap bij overmatig verhitten de corroderen en deze corrosie hoopt zich als korrels op tussen de lamellen en zorgt zo voor verstopping. Ketel na 11 jaar maar vervangen in de hoop dat hij deze keer wat langer mee gaat. Geantwoord op 13-2-2020 om 14:56

      Waardeer dit antwoord (60) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info