• de droger staat net aan en gaat na 10 minuten piepen , alle filters zijn schoon en leeg

    Gesteld op 22-3-2020 om 14:39 in forum Miele T 8813 C Edition 111 Misbruik melden
    • Ook onze droger had hetzelfde euvel: alle filters schoon. Gaat na 10 minuten piepen en stopt dan zonder te hebben gedroogd. Apparaat verwarmt wel. Oorzaak blijkt verstopping te zijn van de beide smalle deurfilters. Hoewel we na elke droogbeurt die Geantwoord op 10-8-2020 om 14:03

      Waardeer dit antwoord (5) Misbruik melden
    • Ook onze droger had hetzelfde euvel: alle filters schoon. Gaat na 10 minuten piepen en stopt dan zonder te hebben gedroogd. Apparaat verwarmt wel. De droogtijd was de laatste tijd ook al erg lang.Oorzaak blijkt verstopping te zijn van de beide smalle deurfilters. Hoewel we na elke droogbeurt die smalle deurfilters ontdoen van pluizen, raken van deze filters de gaasjes met minuscule filtergaatjes op den duur verstopt. Het lijkt wel of er een filmlaag op ligt; als je ze onder de kraan houdt gaat er geen druppel water door heen. Gewoon goed en voorzichtig schoonborstelen met een harde afwasborstel. En de machine werkt weer super in kortere droogtijd. Ineke Wijngaards. Geantwoord op 10-8-2020 om 14:14

      Waardeer dit antwoord (8) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info