• Zelfde ervaring: eerst vloersensor stuk, daarna thermostaat stuk. Magnum doet alsof ze hier nooit van hebben gehoord. Vorige (die er 18 jaar heeft ingelegen) was beter!

    Maar: minimum temperatuur staat geprogrammeerd op 17 graden. Mag van ons best iets lager. We zijn er overdag verder toch niet. Maar onvindbaar hoe we de minimum temperatuur aan kunnen passen. Wie weet het?
    Dank alvast. Wim.

    Gesteld op 7-12-2022 om 11:16 in forum Magnum Thermostaat Misbruik melden
    • heb even verder gezocht. Dit staat op de site van Magnum:

      Lagere temperatuur
      Vloerverwarming biedt bij een lagere temperatuur enorm veel comfort. Door de verlagingstemperatuur van het systeem tot maximaal 5oC onder de verwarmingstemperatuur in te stellen blijft de warmte in de vloermassa. Het kost dan minder energie om het systeem vervolgens weer op temperatuur te brengen in plaats van de vloer telkens verder te laten afkoelen. Niet alleen de temperatuur is lager, maar ook je energierekening!

      Ik heb de gewenste temperatuur van 23 naar 20 gezet. Nu vind je bij informatie dat gewenste temperstuur buiten de ingestelde tijd om op 15 graden staat ipv 17 graden. Geantwoord op 14-12-2022 om 12:44

      Waardeer dit antwoord (2) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info