• Mijn M 220 geeft te weinig water. Zowel een grote kop als een kleine kop wordt maar 3/4 gevuld. Is dit een kwestie van ontkalken ?

    Gesteld op 19-1-2012 om 14:29 in forum Magimix Nespresso M220 Misbruik melden
    • Probeer dit eens helpt bij ons( en staat in gebruiksaanwijzing, ik weet alleen niet welk type magimix ik heb):
      Apparaat uitzetten; lungoknop indrukken en ingedrukt houden terwijl je het apparaat weer aan zet. Even vasthouden: dan zijn de fabrieksinstellingen weer zoals ze waren. Bij ons hielp het prima (ik kreeg nog maar een kwart kopje vol!)

      Mvg

      Connie Geantwoord op 20-3-2012 om 16:35

      Waardeer dit antwoord (99) Misbruik melden
    • Ik heb hetzelfde soort probleem. Bij mij verdwijnt het water in het apparaat en komt in het opvangbakje van de cups. Ontkalken heb ik al geprobeerd. Helpt niet. Geantwoord op 29-7-2012 om 16:33

      Waardeer dit antwoord (101) Misbruik melden
    • Mij is het gelukt! Dank voor de tip.
      Hier hetzelfde probleem. Ook een Haags bakkie...

      Kreeg nog maar een kwart kopje koffie. Het ontkalken is dus niet het probleem, zoals ik eerder dacht. Ik heb zelfs twee keer het apparaat gereinigd. ;-)

      Maar inderdaad dit is juiste manier. Overigens erg handig, want nu heb ik het ook op mijn eigen sterkte. Heb het apparaat al een aantal jaren staan en kom er nu pas achter... Had hem bijna weggedaan.

      Zonder de Nespresso opnieuw op te starten lukte het mij overigens ook. :-)

      1. Knop Lungo ingedrukt houden, totdat je de gewenste hoeveelheid hebt dat je wil hebben. Vervolgens knop Lungo loslaten.
      2. De gewenste hoeveelheid koffie heb je zelf nu ingesteld en staat in het geheugen van je Magimix Nespresso.
      3. Voortaan hoef je maar 1 keer op de knop te drukken, zoals je gewent bent en krijg je constant dezelfde ingestelde afmeting.



      Geantwoord op 19-10-2014 om 16:12

      Waardeer dit antwoord (34) Misbruik melden
    • Het resetten van het apparaat geprobeerd helaas niet het juiste resultaat. Het water lijkt wel niet door de capsule te gaan maar verdwijnt in het opvangbakje. Ook ontkalken laatst nog gedaan. Iemand een idee? Geantwoord op 28-6-2019 om 10:15

      Waardeer dit antwoord (63) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info