• Ik ben bezig mijn toestel te ontkalken, na twee maal het volledige waterreservoir met Nespresso product laten door te lopen wil ik nu een zuiver waterreservoir laten doorlopen, maar wanneer ik op de knop druk om het water te laten doorlopen komt er geen water meer door? Al af en terug op gezet maar tot op heden maakt het toestel wel het gebruikelijke doorloop lawaai maar komt er geen water meer door? Wat nu? Alvast bedankt.

    Gesteld op 6-2-2016 om 11:03 in forum Magimix Nespresso M200a Misbruik melden
    • De oplossing staat in de "Instruction Manual" van de Magimix (8 Troubleshooting). Ik had vandaag hetzelfde probleem met M100 Automatic. Jammer genoeg kan ik geen scan maken van het blad.
      1) Vul het waterreservoir
      2) Lucht aantrekken:
      - duw op start (het knopje met het grote kopje)
      - trek de metalen hendel bovenaan open
      - duw de metalen hendel wat verder door naar achter en houd hem 3 seconden in die positie
      - duw op stop (het knopje met het grote kopje)
      3) sluit de metalen hendel bovenaan Geantwoord op 27-3-2016 om 21:39

      Waardeer dit antwoord (25) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info