• Mijn Nexus 5 hangt vast in een privé-bericht op Messenger. De powerknop werkt ook niet. Hij doet gewoon niks meer. Iemand die me goede raad kan geven wat ik nu best doe? Batterij eruit halen? Stomme vraag misschien, maar ... waar zit die batterij dan?

    Gesteld op 10-4-2015 om 21:41 in forum LG Nexus 5 - Android 4.4 Misbruik melden
    • Heb het ook eens gehad. Nee niet openmaken. Heeft geen zin. Er zit geen batterij in die er uit kan. Heel raar maar is zo. Gewoon blijven proberen met aan- en uitzetten. Op een gegeven moment deed hij het bij mij weer. Geantwoord op 11-4-2015 om 10:14

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Ja dat had ik dus afgelopen weekend. Ik in paniek, want er zit inderdaad geen batterij in om eruit te halen. Nu ineens bedacht ik dat dit een van de nadelen is van dit toestel. Je kunt zelf weinig doen als hij vastloopt. Is dit een bekend defect en is men van plan om er iets mee te doen? kinderziekte dus? Bij mij deed hij het op een gegeven moment ook weer na blijven proberen, maar pas na bijna een dag en hij was ook heel warm geworden en de batterij die eerder vol was was ook leeg. Signaal moet naar de fabrikant lijkt mij!!! Ik zou het toestel nu niet zo snel meer aaraden overigens Geantwoord op 13-4-2015 om 15:03

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info