• Mijn auto (Mazda 626) heeft jaren probleemloos op gas gelopen. De laatste tijd slaat hij van het gas af tijdens het rijden. Dit gebeurt vooral als de weg een beetje afloopt of bij krachtig remmen. De benzinetank volgooien helpt op een of andere manier, dan gebeurt het minder vaak. Heeft iemand een idee wat er aan de hand kan zijn?

    (Garage kan het zo niet vinden en ik wil geen dure reparaties laten doen zonder dat ik weet of het zin heeft.)

    Gesteld op 16-5-2013 om 13:33 in forum Koltec-Necam Gasverdeler (schoonmaakhandleiding) Misbruik melden
    • Het zou te maken kunnen hebben met vulstand meter van de gastank. als die nog een armpje heeft dat met het vloeistof niveau mee beweegt, dan kan het zijn, dat deze door roest of vuil niet meer de hele slag kan maken. loopt de weg een beetje af, of bij het remmen, als de auto met zijn neus naar beneden duikt, denkt vulstand meter, dat er te weinig gas meer over is en schakelt het gas systeem uit.
      Dus, gas zo ver mogelijk op rijden, tank afblazen en dan de vulstand meter uitbouwen en schoon maken.( Niet in de garage afblazen !) Geantwoord op 17-5-2013 om 13:37

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info