• Onze Jura Impressa J5 blijft tijdens het reinigingsprogramma de melding "tablet inwerpen" geven, ook nadat de tablet is ingeworpen.Het programma gaat dan niet verder. Uit en aanzetten etc. helpt niet. Iemand een oplossing?

    Gesteld op 4-3-2018 om 10:49 in forum Jura Impressa F50 Misbruik melden
    • Tablet in goede bakje gedaan? Bovenin zit een bakje voor losse koffie (naast de bonen) daarin bij melding tablet inwerpen het tabletje doen,bij ons ging hij toen wel verder Geantwoord op 13-4-2018 om 14:10

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • De meeste machines reageren deze door het klepje van de gemalen koffie open en weer dicht te doen maar andere reageren door op een toets te drukken. ˆH Geantwoord op 24-5-2018 om 07:44

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden
    • Melding bleef dit keer ook na reset naar fabrieksinstellingen en stroom erop en af. Dat verhielp het eerst wel. Maar nu niet meer:
      Met de helpdesk gebeld en zij adviseerden goed schoonmaken van het klepje vooral waar het driehoekige vinnetje in een gleufje moet vallen bij het sluiten: schoonmaken met een sate prikker en door blazen Er kwam idd wit gruis uit. Nu loopt het weer door! Geantwoord op 14-12-2021 om 16:12

      Waardeer dit antwoord (5) Misbruik melden
    • Helaas ook bij mij oonieuw de melding ‘ reinigingstablet inwerpen’ ook nadat het eerst verholpen was door het schoonmaken van de inkeping en klepje. Opnieuw contact oogenomen met de helpdesk :
      Het probleem wat u ervaart kan ontstaan door een microschakelaar die wat geklept is/zit.
      Deze vind u op de plek waar het klepje van de gemalenkoffietrechter cq ingang reinigingstablet zit. U zult merken dat er een soort uitsparing op het deksel, een gleuf in gaat, hier zit de microschakelaar die u met een voorwerp naar keuze aan kunt duwen zo dat de schakelaar weer in positie komt en de klacht zal verhelpen.
      —-
      ik heb vervolgens met een been van een schaar het palletje recht geduwd en dit werkte!
      top Geantwoord op 19-1-2022 om 16:11

      Waardeer dit antwoord (9) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info