• het installeren van de video 2pc heb ik door een profesional laten doen (kostbaar!!!), want ik ben een leek en had steeds problemen, dus dit is uiteindelijk goed gekomen. opnemen van een videoband lukt goed, maar ik zoek een nederlandstalige gebruiksaanwijzing om bv reclame en oneffenheden te verwijderen voordat ik een dvd ga branden (en hoe ik dat moet doen zodat deze ook afspeelbaar is), de info die is bijgesloten is zeer beknopt. bij alle hier vermelde vragen zie ik nergens antwoorden daar heb ik dus ook niets aan. wie kan mij helpen om dit apparaat toch te gaan waarderen? (al een paar jaar in mijn bezit, zonder resultaat) bij voorbaat dank!
    groet, Ria

    Gesteld op 17-1-2013 om 18:08 in forum Ion VIDEO2PC Misbruik melden
    • zonde van je geld zo'n prof....; dat kan je best zelf als je de gebr.aanw. volgt.
      Als je windows hebt heb je ook moviemaker denk ik en anders moet je een van de vele gratis vid.montageprogr. (basic maar voor jou doel voldoende) downloaden en dan kan je alles wat je wil en nog wel meer. Ik denk dat vid2PC primair bedoeld is voor analoog naar dig. en alles wat er meer mee kan heeeeel erg basic zal zijn.
      Als je verstandig bent heb je een mac en doe je het in iMovie of beperk tin Quicktime. Geantwoord op 17-1-2013 om 23:13

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info