• Ik heb EZ converter geinstalleerd evenals iTunes. Telkens als ik de converter open zegt het, dat ik iTunes moet installeren. 3x opnieuw geinstalleerd maar geen oplossing.
    Standaard werd 32 bits geinstalleerd maar de 64 bits geinstalleerd, omdat de computer dat aangaf. iTunes wordt dus niet herkend door de EZ converter. Iemand een oplossing.

    Gesteld op 31-3-2015 om 15:23 in forum Ion EZ Vinyl-Tape Converter Misbruik melden
    • Ik kan alleen maar zeggen: hij lijkt het af te wijzen, ik dacht eerst ook dat het niet ging en ook dat ik alleen maar een proefversie mocht doen, maar als je het gewoon gaat doen dan blijkt het toch iedere keer te werken en dan slaat hij het wel goed op..Dus op de één of andere manier het bericht zien te omzeilen..Het werkt erg simpel en goed en je kunt er ook mee luisteren naar je platen..sorry verder ben ik niet technisch genoeg.. Succes. Geantwoord op 31-3-2015 om 17:45

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden
    • Heb ik ook gehad. Heeft met versies te maken. Wat bij mij gewerkt heeft, is I-tunes verwijderen, Ion verwijderen en vervolgens Ion weer downloaden in installeren. Vervolgens I-tunes weer installeren en toen werkte het bij mij. Succes. Geantwoord op 25-4-2015 om 13:41

      Waardeer dit antwoord (2) Misbruik melden
    • Ik werk er vaak mee en had in het begin problemen, maar ik heb er niets aan gedaan, en nu lukt het wel. Misschien dus gewoon beginnen en dan na opnemen in je ITunes kijken wat er bij is gekomen. Het gaat allemaal automatisch nadat je opgenomen hebt..stap 3, in stap 4 exporteert hij het naar ITunes. daar kun je, als je het nummer afspeelt, onder 'info'alle gegevens over de nummers en de lp aanpassen als dat in het ez converterprogramma niet helemaal goed is gegaan. Geantwoord op 25-4-2015 om 14:49

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden
    • Alles verwijderd en opnieuw geinstalleerd. Geen verbetering. Bij aanklikken programma EZ verschijnt een blokje met de melding, dat iTunes niet is geinstalleerd. EZ opent niet en kan de de melding dus ook niet negeren. Als ik toch een plaat afspeel, hoor ik ook geen geluid via de laptop.
      Omdat het een 64bits laptop is , moet ik iTunes apart dowmloaden en dus niet via het rode installatieicoontje van de installatie cd, want dan wordt de 32 bits gedownload en wordt deze niet geinstalleerd. Heb nog steeds het gevoel, dat iTunes niet herkend wordt, omdat het buiten de installatie-cd wordt geinstalleerd.
      Bedankt voor jullie moeite en sta nog steeds open voor suggesties. Geantwoord op 30-4-2015 om 21:53

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • In ieder geval hoor ik ook pas muziek als ik IN het EZ programma zit. Dus als je niets hoort dan komt dat inderdaad omdat je niet in EZ zit. De download van het programma is dus een probleem. Ik vermoed toch dat het met de laptop te maken heeft. Ik werk natuurlijk op een apple...ik geloof dat je iTunes tegenwoordig ook op windows kunt downloaden, maar dat zal mogelijk niet goed werken..tja..het is de moeite waard om een manier te vinden..het is erg leuk om de platen op te nemen. En het geluid is prima. Succes. Geantwoord op 30-4-2015 om 22:21

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Het blijkt een (oude)versie probleem te zijn. In plaats van de installatie cd te gebruiken heb ik via de site van EZ de installatie gedaan. En daarmee was het probleem opgelost. Bedankt allemaal voor het meedenken. Geantwoord op 12-5-2015 om 11:38

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info