• Beste experts,
    Ik heb een KK 28/24 uit 2006, en sinds een tijdje heb ik problemen met de warm water voorziening naar de kranen. zowel thermostaat als "normale" mengkraan
    Er zit ook een vloer verwarming aan gekoppeld, maar het CV gedeelte lijkt goed te werken, en wordt goed warm.

    Zodra ik warm water vraag (en er is geen CV vraag), dan start de ketel op, tot aan cijfer "6 (warm water)" in de display.
    Na 10-15 seconden hoor ik een WHOOOP, en de ketel geeft cijfer "3 (ventilator)" in het display, en weer een paar seconde later gaat het display uit.
    Op dat moment loopt het (douche) water nog steeds, maar is dan wel koud. Soms herhaald dit zich (opstarten etc), soms blijft het gewoon uit.
    Het lijkt erop alsof er op dat moment ook verminderde druk is, maar nog steeds voldoende om te douchen.
    Ik krijg geen errorcode te zien.


    Als er ook CV vraag is op dat moment, dan is het verloop als volgt:
    "5 verwarming" -> "6 warm water" -> na 5 sec terug naar stand "5 verwarming"
    Het water stroomt dan nog steeds, maar is koud.

    Het vage is dat dit probleem is als mijn tapcomfort UIT staat.
    Zodra ik dit doe met tapcomfort=AAN, dan krijg ik meteen warm water, en blijft ook warm.

    Ik heb het toestel schoon laten maken.
    Electrode & pakking is vervangen
    stromings schakelaar is vervangen
    Doorverbinding is gemaakt tussen 4-5. (de monteur zei dat er nu in iedergeval een errorcode zou moeten verschijnen, maar dat gebeurt dus niet)


    Bijkomend probleem is dat de monteur angaf dat, als tapcomfort aan staat, de vloerverwarming de tapwater onttrekt uit het systeem, en daardoor problemen zou geven.
    De terugslagklep is schoongemaakt en probleem zit er nog steeds in. vandaar dat ik tapcomfort uit heb staan.

    Maar dit probleem van warm water doet zich ook voor als er geen CV vraag is (thermostaat zeer laag gezet), en tapcomfort uit staat.


    Enig idee wat de oorzaak kan zijn voor dit? Ik wil graag weer normaal douchen zonder eerst de termostaat laag te zetten, en het toestel op tap comfort te zetten.

    Alvast heel erg bedankt.

    grt H

    Gesteld op 6-3-2014 om 16:43 in forum Intergas Kombi Kompakt HR 22+28 (tot 01-06) Misbruik melden
    • Ik heb ook het zelfde probleem met de KK HR 22 combi uit 2005 en de warm water temperatuur is niet hoger in te stellen dan 6o graden. Hoe krijg ik dit euvel verholpen? Alvast dank Geantwoord op 19-3-2014 om 15:45

      Waardeer dit antwoord (2) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info