• ik heb een intergas 36/30
    we hebben de ketel op een andere plaats gehangen.alles aangesloten en ontlucht.
    zo snel we de ketel aanzetten , begint deze het tapwater te vewarmen.als we de warm water kraan open houden blijft de ketel verwarmen .je ziet code 6 (tapwater berijf) dan gaat de ketel
    dan naar code 3 (ventileren) dan naar code 1 (gewenste temp bereikt)maar valt dan ook meteen op storing 11.tijdens het schakelen van 6 naar 3 gaat word het water in de aanvoerleiding cv zeer heet. soms gaat het overdrukventiel aanvoer open en komt er stoom uit.
    wie kan mij met dit probleem helpen aub

    Gesteld op 4-11-2013 om 20:39 in forum Intergas HR 36-30 Kombi Kompact Misbruik melden
    • Een bijna onbegrijpelijk onsamenhangend verhaal. Probeer het verhaal iets duidelijker uit te leggen, gebruik hoofdletters en een spatie na een punt.
      Zit alles wel goed aangesloten ?
      Het zijn dat de strominsschakelaar blijft hangen.
      Het toestel wordt in ieder geval te heet. Draait de pomp wel.
      Gaat de ketel warm water maken zonder dat de kraan open staat ? Ik kan het niet echt opmaken uit dit verhaal. Geantwoord op 4-11-2013 om 21:53

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • sorry voor het verhaal.Maar nadat we de ketel op een andere plaats hebben gehangen valt hij in storing.De CV geeft storing nummer 11 aan.Als we de storing resetten , kunnen we de CV hr 36-30 weer opstarten.Nu staan alle warmwater kranen dicht, en de thermostaat in de woonkamer staat uit.Nu zetten we de CV ketel weer aan. Nu gaat deze onmiddelijk het tapwater weer verwarmen, dit zien we op het display. Code 4. Dan komt code 6 op het display te staan. (CV verwarmnt nu het tapwater, niet de verwarming ) dan komt Code 3 op het display te staan.(ventileren volgens bedrijfstoestand display)Nu worden de verwarmingsbuizen zeer heet.Zelfs zo heet dat de druk via het overdrukventiel uitstroomt.Nu verschijnt zeer kort het nummer 1 (nog steeds op hetzelfde display) Dan komt er storing 11 op DAT display te staan.Hoop dat dit nu wel duidelijk omschreven is en dat iemand kan helpen bij deze storing.gr rene Geantwoord op 5-11-2013 om 18:08

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • trek de 2 polige stekker van de stromingsschakelaar eens los. dan moet de ketel in rust komen. ook kun je de sensoren even loshalen, stuk voor stuk. dan moet hij 2 verschillende storingen geven. meet de waarde van de sensoren. ik meen bij 20 graden 12K. Geantwoord op 13-11-2013 om 20:54

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info