• Hoi allemaal,

    kan iemand mij vertellen hoe ik de smartcard uitnemen kan?

    hij zit zo diep dat je er niet meer aan kunt.

    pincet is ook geen optie.

    graag jullie mening aub

    mvg marc

    Gesteld op 30-7-2014 om 18:55 in forum Humax iHDR 5200C Misbruik melden
    • Dag Marc,

      Er moet dan iets fout zijn gegaan, want de smartcard zit n.l. niet zo diep. Die steekt er normaal gesproken nog wel een dikke cm uit en zeker bij de sparing om de smartcard te verwijderen, moet daarvoor ruimte genoeg zijn. Is je dit trouwens niet opgevallen toen je de smartcard plaatste? Is het ook wel de juiste card, want ik heb nog nooit gezien dat men de smartcard er niet uit kreeg. Graag zou ik dus wat meer over dit fenomeen willen weten.

      Mvg. Willem. Geantwoord op 30-7-2014 om 19:04

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Dag Marc, dan is de smartcard er wel erg "onbenullig "ingedrukt lijkt me.
      Maar aan die wijsheid heb je nu niets natuurlijk. Als een pincet al geen optie is lijkt het me dat je hem dus niet eens meer kan zien. Ik zelf heb eens een smartcard die er door een kind was ingedrukt verwijderd met een oude puntpincet waar ik de puntjes van had omgebogen om meer grip te krijgen. Zelfs een keer een paperclip uitgebogen en verhit met een aansteker om zxo een gaatje in de card te smelten en toen met een vishaakje in dat gaatje. Ik weet zo even niet of je er beter bij zou kunnen als je de kap verwijdert, wellicht weet Willem dat
      Succes in ieder geval
      Aad Geantwoord op 30-7-2014 om 19:06

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Dag Aad/Marc,

      Je moet de smartcard dan wel flink doordrukken lijkt me, want je voelt toch vrij goed dat deze niet meer verder kan, of er moet als iets mis zijn, waardoor je de card gemakkelijker kan doordrukken. Open maken kan, maar de decoders zijn voorzien van een zegel. Ik zou dat zeker niet verbreken als het apparaat nog in de garantie zit. Ik weet zo ook niet precies meer of je dan de card kan zien, want ik heb nog niet eerder een dergelijke vraag voorbij zien komen, terwijl ik toch veel mensen met vragen zie, bij de verschillende typen. Vraag me dus af wat er is gebeurd.

      Mvg. Willem. Geantwoord op 30-7-2014 om 19:13

      Waardeer dit antwoord (2) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info