• Goedenmorgen,
    Sinds gisteren ben ik in het bezit van een Humax iHDR5200C.
    Ben er tevreden mee, maar heb toch een vraagje:
    Na het starten vanuit standby gebeurt het dat na een halve minuut tot een paar minuten het apparaat zichzelf opnieuw opstart, of ook na het opstarten van de tv portal of radio.
    Is dit normaal, of is er een storing in het apparaat?
    Alvast bedankt voor een reactie,
    Vincent

    Gesteld op 12-7-2014 om 10:21 in forum Humax iHDR 5200C Misbruik melden
    • Dag Vincent,
      Het kan zijn dat de Humax nog bezig is met updates binnenhalen, die zijn er natuurlijk nog vanwege de eerdere fabrieksproductie van de aangeschafte Humax. Als u de Humax vandaag eens even niet terugzet op standby zou dit euvel afgelopen moeten zijn.
      Wat geeft de Humax trouwens aan op uw tv scherm ? Want bij een update zou dit op de Tv te zien zijn ongeacht welke zender ( via de humax) er op heeft staan.
      Aad Geantwoord op 12-7-2014 om 10:46

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Hallo Aad,

      Updates heb ik gedaan direkt na installatie gisteren.
      Bij het nieuw starten is het beeld zwart en verschijnt het Humax logo en gaat hij verder waar ik gebleven was (tv of radiozender).
      Op het display begint het met dL en I*, I+ en I- en ra.
      Ik zal het apparaat vandaag eens aanlaten om te testen.

      Groeten, Vincent Geantwoord op 12-7-2014 om 11:48

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Dag Vincent,

      Dat hoort niet te gebeuren. Je kan het best eerst even een tijdje de spanning geheel van de decoder halen, en daarna de fabrieksinstellingen herstellen en de decoder opnieuw installeren. Haal dan meteen de decoder in het menu, bij de optie 'energiebeheer' van de energiespaarstand en je kan het best ook daar meteen even eht automatisch uitschakelen uit zetten. Zorg dat het apparaat niet op of vlakbij een receiver of vesterker staat of andere apparaten die de werking nadelig zouden kunnen beinvloeden.

      Mvg. Willem. Geantwoord op 12-7-2014 om 14:27

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Hi Willem,
      Dank je voor je commentaar. Ik heb je raad opgevolgd, en tot nu toe ziet het er goed uit. Ik hou het forum op de hoogte .
      Groeten!
      Vincent Geantwoord op 12-7-2014 om 17:03

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden
    • Dag Vincent,

      Graag gedaan. Hopelijk is het hiermee opgelost. Vaak helpen dergelijke maatregelen wel, daar het doorgaans om een softarefoutje gaat.

      Mvg. Willem Geantwoord op 12-7-2014 om 20:10

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info