• Bij instellingen kan ik niet op 'zenders bewerken ' komen en ook niet op 'installatie'. Ze lichten niet op, dus kan ze niet gebruiken

    Gesteld op 18-4-2014 om 19:32 in forum Humax iHDR 5200C Misbruik melden
    • Dag,

      Kijk eens of het baat als je een tijdje de spanning geheel van het apparaat haalt. Het best is het om de decoder terug te stellen en opnieuw te installeren, maar dan zul je wel in 'installatie' moeten komen.

      Mvg. Willem. Geantwoord op 18-4-2014 om 20:37

      Waardeer dit antwoord (2) Misbruik melden
    • Dank je Willem voor je snelle reactie, maar dat heb ik al twee maal geprobeerd (steeds 5 min.6) maar zonder resultaat. Heb je nog een andere suggestie ?
      BVD Frits Geantwoord op 18-4-2014 om 21:39

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden
    • Dag Frits,

      Doorgaans kun je bij issues de decoder nog wel terug stellen, maar als je niet in het menu kan komen, kun je deze niet meer resetten. Wat je eventueel wel even kan doen is contact opnamen met je provider en vragen of ze de decoder van afstand voor je kunnen resetten. Anders zul je er helaas toch even mee langs je dealer moeten, of de decoder zal moeten worden opgestuurd. Je kan echter ook eens proberen of het baat als je langer de spanning eraf haalt, maar anders zul je dus een van de andere stappen moeten volgen. Ik zal anders eens kijken of ik nog wat meer info heb over dit probleem, maar ik moet zeggen dat ik het zelf nog niet heb gezien.

      Mvg. Willem. Geantwoord op 18-4-2014 om 22:35

      Waardeer dit antwoord (2) Misbruik melden
    • Dank je Willem, ik ga het proberen en haal vannacht de stroom er af en dan maar eens kijken. Als je nog wat vind hoor ik het graag van je.
      Gr. Frits Geantwoord op 18-4-2014 om 23:42

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden
    • Goedemorgen Willem, hij doet het weer. Onbegrijpelijk maar waar. Dank voor je inspanningen en prettige Paasdagen.
      Dank Frits Geantwoord op 19-4-2014 om 11:08

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden
    • Dag Frits,

      Graag gedaan en mooi te zien dat het weer voor elkaar is. Dank voor de respons. Dat wordt zeer gewaardeerd en eveneens fijne dagen gewenst.

      Mvg. Willem. Geantwoord op 19-4-2014 om 19:57

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Vandaag ook aan de hand gehad met de pas aangesloten humax 5200. Mijn bevinding is dat dit alleen is als er een programma wordt opgenomen. Nadat opname was gestopt kwamen de functies weer beschikbaar is.
      Wim Geantwoord op 10-5-2014 om 22:29

      Waardeer dit antwoord (3) Misbruik melden
    • Wim,

      Het kan inderdaad zijn dat in bepaalde gevallen niet alle opties gebruikt kunnen worden, dus je kan het treffen dat dan bepaalde handelingen niet kunnen worden verricht. Ik heb dit echter niet uit het verhaal van d e vraagsteller gehaald en daarom dus de adviezen gegeven, zoals genoemd.

      Gr. Willem. Geantwoord op 11-5-2014 om 01:24

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info