• hallo allemaal

    even een vraagje

    ik heb 2 x de humax iHDR 5200 c
    als ik ze op het netwerk zet achter hetzelfde accespoint zien ze elkaar terug zodat ik op mijn humax boven op de slaapkamer de schijf van beneden in de woonkamer kan zien en vice versa
    maar zet ik de humax boven achter een ander accespoint ( wel van hetzelfde netwerk ) dan zien ze elkaar niet meer
    itv werkt gewoon en ook kan ik ze met mijn pc vanaf alle accespoints gewoon benaderen ( pingen )
    ik heb heb ook al vaste ip's geprobeerd maar geen resultaat
    zet ik ze achter hetzelfde accespoint doen ze het weer perfect

    weet iemand iets ???

    alvast bedankt

    gr jos

    Gesteld op 3-4-2014 om 22:32 in forum Humax iHDR 5200C Misbruik melden
    • Dag Jos,

      waarom zet je de decoder dan op een ander accespoint als het met een bepaalde methode wel gewoon werkt? Wat verder op dit onderwerp is e.e.a. genoemd v.w.b. het communiceren van 2 decoders. Echter zijn er dan wel wat obstakels en niet alle functies zullen werken, maar dat heb je wellicht al opgemerkt. Dat betreft dan vooral het doorspoelen van een opname. Maar nogmaals, zoals ik het lees, werkt het dus wel bij jou, maar ik ben zelf niet zo enthousiast van het 'koppelen' van 2 decoders. Het beste is de opnamen te maken op de decoder waarop je ze ook wil bekijken, of een harde schijf aan te sluiten die je vervolgens op de andere decoder kan aansluiten. In dit geval gaat het om 2 dezelfde decoders en dus is voorgaande dan geen probleem. Wellicht is dat voor jou ook een optie.

      Mvg. Willem. Geantwoord op 3-4-2014 om 23:57

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info