• Hallo Willem,
    Heb ik het nu mis, of klopt het dat al mijn timer planningen niet zomertijdproof zijn? De opnames beginnen alle een uur te laat, terwijl ze wel goed weergegeven werden in het planningoverzicht.
    mrt vr. groet,
    Theo

    Gesteld op 31-3-2014 om 20:32 in forum Humax iHDR 5200C Misbruik melden
    • Dag Theo,

      helaas heb je dat goed... Timer planningen die gemaakt zijn voor een dag blijven vaak intact, maar andere planningen die verder vooruit gaan of voor een week of langer zijn geprogrammeerd gaan helaas nog steeds de mist in. Ik mag hopen dat ze dit er nog eens uit krijgen, want het is erg lastig, daar het toch 2 keer per jaar gebeurt. Ik heb dus nog geen beter nieuws voor je.

      Mvg. Willem. Geantwoord op 31-3-2014 om 21:00

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden
    • Hé Willem,
      Bedankt voor de snelle bevestiging! Ik kan dan maar beter, naast al mijn analoge klokjes, ook de Humaxplanningen gaan aanpassen iedere keer. Ik denk dat wissen en opnieuw aanmaken dan het beste is.

      En gelukkig is er ook nog 'Uitzending gemist'......... :-)
      Tot wedercomm!
      groet,
      Theo Geantwoord op 31-3-2014 om 21:34

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden
    • Theo,

      Graag gedaan. Ik zal het nog eens aankaarten, want een update voor dit issue lijkt me geen overbodige luxe...

      Mvg. Willem. Geantwoord op 31-3-2014 om 21:44

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Hebben wij ook. Behoorlijk irritant. Moet volgens mij makkelijk op te lossen zijn. Als je het niet in de gate hebt en pas een week later toe kom om je opgenomen programma's te kijken loop je een week mis. Grrrrrrrr. Geantwoord op 31-3-2014 om 22:26

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Tja,

      dat heeft iedereen die timer opnamen heeft ingepland. Inderdaad niet handig en ik denk ook dat het niet zo moeilijk moet zijn dit te verhelpen, maar het is een issue dat al behoorlijk lang bestaat, dus of het in de praktijk nou echt zo gemakkelijk te verhelpen is?? Maar dat grommen heeft vast ook niet geholpen? ;-)

      Gr. Willem. Geantwoord op 31-3-2014 om 23:32

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden
    • Willem,
      Het is niet zo makkelijk, omdat het, denk ik, om gebruikersbestanden gaat. Dat geeft me meteen het idee dat het wat simpeler te verhelpen is door op de eerste zondagmorgen alle planningen met een minuutje te veranderen.
      Dit experiment kan ik dan pas over een half jaar uitvoeren, LOL!

      Maar voor de argeloze gebruiker zou dit toch geen ingecalculeerde error moeten blijven!

      Misschien een idee om deze gedachtegang bij het aankaarten te voegen?
      groet,
      Theo Geantwoord op 1-4-2014 om 05:51

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info