• Ik heb net Uw Humax via een helper gekregen..mooi beeld enz.
    Maar: als ik kan ondanks Uw gebruikershandleiding (die ik heb uitgeprint...ik ben 80 jaar en kan niet via internet iets begrijpen..) probeer een programma van een dag of een paar dagen later dan vandaag in te plannen om op te nemen,lukt dat niet.
    Als ik dat doe via Guide -> Timer ->Herinnering probeer en ik typ met succes de zender, de datum en de aanvangstijd en eindtijd in en ik sla het op staat het fout op de lijst..
    er staat zelfs: Zondag 31 Maart en dan als zender 1 met het verkeerde programma.

    Ik had een oudere versie van Humax...no problem at all.
    Ik nam de zender,klikte op Timer,koos de datum en het programma en klikte op OK.
    Mij is wijs gemaakt dat de nieuwe Humax beter en simpeler is...nou ,beter wel w.b. het beeld,maar simpeler.....vergeet het maar ...tenminste voor gewone mensen.
    C.Wils

    Gesteld op 28-3-2014 om 18:22 in forum Humax iHDR 5200C Misbruik melden
    • Dag,

      Als je een paar dagen vooruit wilt opnemen hoeft u geen gebruik te maken van de timer functie. Zodra het programma nog in de Guide staat kunt u gewoon dat programma met de OK toets aanklikken en vervolgens opnemen. U kunt dan zelfs nog kiezen voor wekelijks of dagelijks. Pas als de programma's niet meer in de Guide staan, dit omdat de Guide maar een bepaalde tijd vooruit gaat, dan kunt u werken met Guide en vervolgens op de gele toets drukken. U kunt dan programa's via de timer programmeren en het lijkkt erop dat u dat goed doet. Vraag is echter of de datum enm tijd van de Humax wel kloppen. Kunt u dat even nakijkekn?

      Mvg. Willem. Geantwoord op 28-3-2014 om 19:32

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • PS: Hier worden vragen overigens niet beantwoord door Humax, maar gewoon door vrijwilligers, al heb ik wel goede contacten met het bedrijf.

      Mvg. Willem. Geantwoord op 28-3-2014 om 19:34

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Beste Willem,
      Dank.
      Ik heb geen notie hoe en waar ik de datum en de tijd kan vinden..zal het Maandag vragen aan de man,die de Humax heeft geïnstalleerd.

      U zegt :klik het bewuste programma aan dat U wilt plannen in de opnames...maar HOE kom ik daar??/
      Als ik BBC 4 aanklik zie ik alleen maar het programma van vandaag en ik kan met geen mogelijkheid doorklikken naar 3 dagen later,
      Vr,gr.
      Carla Wils Geantwoord op 29-3-2014 om 05:12

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden
    • Dag,

      Als je naar de Guide gaat (knopje Guide indrukken) kom je uit op de TV gids. Je kan dan met de pijltoetsen vooruit springen, maar ook met de grote ronde knop op de afstandsbediening (pijl rechts of links voor terug). Je leest daarboven ook de datum en tijd af en kan dus ook gewoon door naar andere dagen, maar na een tijdje zal de info stoppen, daar de zenders maar voor bepaalde tijd hun info vooruit vrijgeven.

      Mvg. Willem. Geantwoord op 29-3-2014 om 19:08

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info