• hoe opgenomen programma weer te geven

    Gesteld op 27-3-2014 om 23:13 in forum Humax iHDR 5200C Misbruik melden
    • Dag,

      Ik wil hier op antwoorden, maar ik verwijs je tevens naar de handleiding hierboven, want dit zijn vragen die gewoon in de handleiding zijn behandeld. Ik help graag, maar er zijn dingen die je zelf heel gemakkelijk terug kan vinden.

      Maar een antwoord op je vraag: je drukt op de media toets en dan zie je de lijst met opnamen. met de grote ronde knop (pij links, rechts, boven, onder) en de OK toets kun je dan een aantal opties vinden waaronder afspelen.

      Lees ook eens wat info door op dit onderwerp, daar dit zeker wat voor je te bieden heeft.

      Mvg. Willem. Geantwoord op 27-3-2014 om 23:25

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Opnemen:

      -Ga naar de Guide (Guide toets) en vervolgens ga je naar het programma dat je wilt opnemen. Klik op OK en je ziet een aantal opties waaruit je kan kiezen.

      -Ga naar Guide en druk op de gele toets. Je komt dan in een timer menu, waar je opnamen kan instellen.

      -Direct opnemen: Druk tijdens een uitzending op de opname toets (zwarte toets met rode stip)

      -Direct opnemen met time-shift: Spoel een programma terug naar het begin (niet altijd mogelijk) en druk dan op de opname toets. Het programma zal dan weer verder gaan op het punt waar dit eerder was gestopt, maar de opname zal vanaf het begin worden gemaakt.

      Mvg. Willem.

      Geantwoord op 4-4-2014 om 19:09

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info