• Hoi,ik kon altijd alle kanalen opnemen die ik wilde,nu kan ik fox en thirtheen street niet meer opnemen,volgens caiway blokkeert de zender het opnemen van programma 's.
    Kan dat zomaar ineens?

    Groetjes,Linda

    Gesteld op 29-6-2014 om 00:16 in forum Humax iHDR-5050C Misbruik melden
    • Dat komt vaker voor, maar doorgaans zullen zenders dit niet doen. Echter kan de provider daar wellicht meer mee. Ik zou daar dus zeker eens naar vragen. Destijds was ook Fox-HD niet meer op te nemen via Ziggo, maar na de voorlaatste update kan dat wel. Ik weet niet of je de decoder de laatste tijd nog hebt ge-update, maar anders is het raadzaam dat eens te doen. Wellicht is het daarmee al opgelost. je doet dit via menu-->software update. Als die optie aanklikbaar is, kun je de updates downloaden. Laat de update volledig! doorlopen totdat de decoder zelf weer start met weergeven. Onderbreek de update dus niet, ook niet als je denkt dat deze gereed is.

      Mvg. Willem Geantwoord op 29-6-2014 om 00:39

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Ik had hetzelfde en na de aanwijzingen(spanning van de recorder enzov)kon ik updaten en daarna werkte alles weer prima. Afz. Ruud Geantwoord op 29-6-2014 om 09:11

      Waardeer dit antwoord (2) Misbruik melden
    • Dag Linda,

      Dat is mooi om te zien. Graag gedaan. Wat Ruud aangeeft is inderdaad ook een goed punt, wat ik eigenlijk ben vergeten, maar soms dien je inderdaad even de spanning van de decoder te halen als een update niet mogelijk lijkt. Daarna lukt het vaak wel. In sommige gevallen dien je zelfs de decoder even terug te stellen naar de fabrieksinstellingen en opnieuw te installeren. Dat kan ook nodig zijn na de net ingeladen update. Maar als het allemaal goed werkt is dat niet perse nodig. Maar ook bij het terug stellen blijft de laatste software versie van kracht.

      Mvg. Willem. Geantwoord op 29-6-2014 om 20:05

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info