• Hallo

    Daar zijn we al weer het gaat om de iHDR-5050C
    We hebben hem even de gelegenheid gegeven om het even te
    verwerken 1 dag later, en dat was wel een plus punt, op2010.
    En een dag later op 2011. Moet ik nu nog een paar dagen verder
    en dan wel 2014 (geintje). Maar ik wordt er wel mismoedig van.
    Willem, zo langzamer hand, HELP!!!!!!!!!!!!!!
    Fam.Prins

    Gesteld op 22-6-2014 om 11:05 in forum Humax iHDR-5050C Misbruik melden
    • Nou, dit is toch wat. Ik verwacht dat dit bij de provider vandaan komt, daar die de tijd en datum mee zend, dus het advies is hen eens te bellen, maar anders zal de decoder wellicht toch even voor onderzoek naar Humax moeten, want zo hardnekkig heb ik het nog niet gezien. Hier is gisteren door een storing bij mijn vijver de spanning een paar keer van de decoder (Humax 5400) geweest en na inschakelen stond deze meteen weer op de juiste tijd en datum en zo hoort dat ook te gaan. Ik geef dus even de gegevens van Humax. PS: u had de decoder al een keer opnieuw geïnstalleerd dacht ik? Humax: Quantis Electronics B.V. Vaalserbergweg 317 | 5628 CH | Eindhoven | The Netherlands www.quantiselectronics.com T +31 (0) 85 5000400 Mvg. Willem. Geantwoord op 22-6-2014 om 18:44

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info