• Hallo
    Ik heb regelmatig het probleem dat de pvr op tilt staat. Het gebeurt als hij niet in gebruik is.De display geeft geen tijd meer aan , Onder de display brand een blauw lampje.Hij reageert niet op de afstandbediening en op andere toetsen. Om hem weer bruikbaar te maken moet ik hem afkoppelen van de netspanning en opnieuw weer aansluiten. Het gebeurd gemiddeld een paar keer per week. De laatste software is geinstalleerd.
    Heeft iemand een oplossing voorhanden
    vr.gr.
    okki

    Gesteld op 28-4-2014 om 22:40 in forum Humax iHDR-5050C Misbruik melden
    • Dag,

      probeer eens of het baat als je de stappen uitvoert die 21-4-2014 14:09 door me zijn genoemd. Het is dan uiteraard niet nodig de waarden uit te lezen, maar door die handelingen worden software issues verholpen. Is het je overigens bekend dat er sinds kort een nieuwe update voorhanden is voor sommige providers? Ook dit is hier recent genoemd.

      Mvg. Willem. Geantwoord op 29-4-2014 om 00:25

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden
    • Het ziet er naar uit dat uw advies geholpen heeft. Mocht dit zo zijn dan laat ik het even weten.in ieder geval bedankt voor het advies. Vriendelijke groeten ! Geantwoord op 5-5-2014 om 10:23

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden
    • Dag Okki,

      Graag gedaan en hopelijk is het inderdaad blijvend opgelost, al kunnen er altijd wel software fouten ontstaan, en kan het dus ook mogelijk zijn dat je af en toe de decoder moet resetten. Het is overigens raadzaam deze ook even van de energiespaarstand te halen:

      Menu
      Energiebeheer
      Energie spaarstand uitschakelen

      Je ziet dan ook niet meer dat de decoder regelmatig even inschakelt voor het laden van software voor Guide/smartcard.

      Mvg. Willem. Geantwoord op 5-5-2014 om 18:32

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • hallo willem
      Ik heb je aanwijzingen al diverse malen uitgevoerd. Apparaat stroomloos zetten en alle kabels los voor minimaal 15 minuten of soms de gehele nacht. Software is up to date en fabriekinstellingen op nieuw geladen en vervolgens opnieuw geinstalleerd. Het op tilt slaan gebeurt nu niet meer een paar keer per week maar ongeveer een keer per maand. Kan dit probleem ontstaan door straling van de tv of de aanwezigheid van een bandrecorder/cd-speler ongeveer 20 cm onder de Humax ?
      Bij voorbaat dank voor je reactie !!
      vr.gr. okki Geantwoord op 25-9-2014 om 22:08

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden
    • Dag Okki,

      Na wat zoeken je vraag toch nog gevonden, maar ik heb deze helemaal bovenaan de rubriek geplaatst, evenals mijn reactie. Daar is het wat gemakkelijker terug te vinden.

      Mvg. Willem. Geantwoord op 26-9-2014 om 00:19

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info