• gde middag,
    ik ben in het bezit van de ihdr-5050c en ben zeer tevreden met dit apparaat, maar verzoek u om help.
    heb een tv-film opgenomen en wil deze in een map plaatsen om te voorkomen, dat deze film in de openbare media-lijst verschijnt en door vreemden bekeken kan worden. (kleinkinderen die gaan neuzen). aansluitend wil ik deze map vergrendelen.
    1)wordt na het maken van de map deze film autom. uit de medialijst verwijderd?
    2)hoe vind ik de film weer terug?
    als senior verzoek ik u om de meest eenvoudige uitleg en dank u hartelijk voor uw moeite.
    mvrgr. k.h.

    Gesteld op 3-4-2014 om 16:04 in forum Humax iHDR-5050C Misbruik melden
    • Dag,

      Nog even op zoek geweest in mijn "archief":

      Mappen kun je aanmaken met de OPT+ toets.
      Maak b.v. een groep mappen aan, zoals drama, documentaires, komedie, Thriller etc.

      In deze mappen kun je weer submappen aanmaken als het series betreft, b.v. in de map drama een map bloedverwanten of in de map documentaires b.v. een map frozen planet, wildest Africa etc.

      Deze mappen zijn zeer overzichtelijk als je iets wilt opzoeken.

      Door een opgenomen bestand te verplaatsen (ook met OPT+ en pijltoetsen) kun je een bestand naar betreffende map verplaatsen. De map wordt naar mijn weten niet automatisch uit de media lijst gehaald.

      Als je de betreffende map hebt geselecteerd druk dan op de rode toets. Pas dan activeer je de verplaatsing. (gebruik hiervoor dus niet de OK toets).

      Wanneer je meerdere bestanden (films) in een map hebt krijg je een + (plus) teken op die betreffende (bovenliggende) map.

      Hoe vergrendel ik bepaalde zenders?

      Je kan zenders vergrendelen in het menu "Kanalen opmaken" onder de optie "Kanalen vergrendelen". Een andere mogelijkheid om zenders te vergrendelen is via de Opt+ toets.
      Ga op de zender staan die je wilt vergrendelen (eventueel zonder smartcard zodat je de zender niet ziet) en druk op de Opt+ toets. Daar kunt u kiezen voor "Vergrendelen" of "Ontgrendelen". Een vergrendelde zender kan je alleen bekijken na het invoeren van uw wachtwoord. Ik denk dus dat dit niet mogelijk is met een opname. In dat geval kan het kinderslot van pas komen:

      Hoe werkt het kinderslot?

      Als je het kinderslot instelt op een bepaalde leeftijd zal de ontvanger altijd om toestemming vragen wanneer men een programma wil bekijken waarvan de leeftijdsindicatie boven de door u ingestelde grens ligt. Let op dat voor elk volgend programma waarvan de leeftijdsgrens overschreden wordt opnieuw toestemming moet worden gegeven. Als je echter eenmaal toestemming hebt gegeven voor het bekijken van een bepaald programma dan blijft die toestemming geldig, ook al hebt u even naar een andere zender omgeschakeld. Tip: Kijk voor een goed alternatief om bepaalde zenders te blokkeren hierboven: 'Hoe vergrendel ik bepaalde zenders?'

      Mvg. Willem Geantwoord op 3-4-2014 om 18:37

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden
    • beste willem,
      hartelijk bedankt voor jouw prompte en adequate antwoord. dit is een perfecte service en verdient een dikke pluim!
      mocht ik nog vragen hebben, neem ik weer contact op.
      fijne dag
      mvrgr. k.h. Geantwoord op 4-4-2014 om 09:02

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden
    • Dag,

      Zeer graag gedaan en hopelijk gaat het allemaal lukken. Ik dank u overigens voor de respons en zal, als er nog wat is, helpen voor zover mijn kennis reikt.

      Mvg. Willem. Geantwoord op 4-4-2014 om 19:02

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info