• WIJ ZIJN PRAKTISCH DOOF en kunnen het met gehoortoestellen/Sennheiser nog enigszins volgen, MITS we er teletekst/ondertiteling bij hebben.
    Kijken veel naar Duitse zenders [omdat we al dat Engels gedoe op de Ned. zenders én die reclame-onderbrekingen niet willen].
    We hebben een Sisco van Ziggo gekocht, maar die 'pakte' geen teletekst mee, helaas.
    Na 'n paar jaar sukkelen heb ik nu afgelopen dagen een Humax 5050C in huis gekregen, die eergisteren door 'n monteur geïnstalleerd is.
    Helaas : toen ik hem vroeg hoe dat nu moet met opnemen, zodanig, dat we er TELETEKST/ONDERTITELING bij opnemen en hoe 't afspelen moet, gaf hij niet thuis.
    Helaas heeft hij de verbinding met de Sicso, waar ik de oude opnames nog van wil; afdraaien , slechts zo verbonden dat alleen nog dat afdraaien mogelijk is; de klok werkt niet meer.
    Alles bij elkaar nog niet zo'n gelukkige oplossing, die me door Ziggo extra geld kostte. Maar daar aan toe; voornaamste dat ik er mee klaar kom en we wer pretig kunnen kijken.
    Wie kan me adequaat info geven ?
    Vast een hartelijk Merci !

    Gesteld op 23-3-2014 om 12:18 in forum Humax iHDR-5050C Misbruik melden
    • Dag,

      Als je een programma opneemt met de Humax, neemt deze altijd de gehele teletekst mee op. Dat houdt dus in, dat je bij het terug kijken, mits aangeboden, gewoon pagina 888 kan kiezen voor de ondertiteling. Dus kort: programma opnemen en afspelen met pagina 888. Je had echter wellicht beter kunnen kiezen voor de 5200 of 5400, daar die een aparte optie hebben voor ondertiteling voor doven en slechthorenden. Ziggo dat je daar in ieder geval even op kunnen wijzen, maar als ik je relaas lees, vrees ik dat hij daarvan niet op de hoogte was.

      Mvg. Willem. Geantwoord op 23-3-2014 om 12:28

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info