• Hallo Willem.
    bedankt voor je antwoord. ik ga dat uitproberen en ben al aan het lezen hoe dit gedaan moet worden. zal nog wel puzzelen worden maar de aanhouder wint.
    ik laat het wel weten.
    M.vr.gr. Coby

    Gesteld op 18-3-2014 om 08:00 in forum Humax iHDR-5050C Misbruik melden
    • Dag Coby,

      Dat is redelijk eenvoudig: In het menu vind je de optie fabrieksinstellingen herstellen. Je dient daarvoor een wachtwoord in te voeren (standaard is dat 0000) en de decoder zal dan alles wissen. je kan voor die tijd evt. alle gegevens zoals frequentie e.d. opschrijven.

      Als je de decoder dan even stand-by zet, wat niet eens altijd nodig is, en inschakelt, zal deze vragen om gegevens voor de herinstallatie. Je voert dan het juiste wachtwoord in en de ID code, ofwel netwerk nummer, en de decoder zal alle zenders weer gaan opslaan. Normaal duurt de hele handeling maar een minuut of 5. Het is raadzaam na herinstallatie de decoder in het menu energiebeheer van de energiespaarstand te halen. Als er nog iets is, lees ik het wel.

      Mvg. Willem. Geantwoord op 18-3-2014 om 17:57

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info