• goeden middag ,vraag va roel lastdrager myncastle @zeelandnet.nl
    graag een sugestie voor het inzetten van de code in de afstandbediening van de tv
    van philps flatscreen ,waar in het boekje kan ik het vinden cq welke bladzij
    of een stappen plan dank voor medewerking ps text en zenders werken wel allen
    tv aan en uit via stanbay knop niet groet roel

    Gesteld op 7-7-2014 om 12:52 in forum Humax HUMAX IRHD-5300C Misbruik melden
    • Hierboven is de handleiding te lezen. Achterin staan de codes voor de verschillende apparaten, en tevens de uitleg hoe te werk te gaan, maar dat is vrij eenvoudig:

      Je kiest in dit geval voor TV door eenmaal op die toets te drukken. De toets zal dan eenmaal knipperen. houdt vervolgens de toets ingedrukt totdat deze constant wordt verlicht. Voer dan de 3 cijferige code in. Als het 3e cijfer is ingevoerd zal de toets tweemaal knipperen. Als de goede/geldige code is ingevoerd zal het apparaat, in dit geval de TV, uitschakelen. Druk dan op de OK toets. De modustoets zal nu 3 keer knipperen. Het instellen is dan voltooid. Als het apparaat niet uitschakelt herhaal je de stappen. Als langer dan een minuut geen code wordt ingevoerd, schakelt de afstandsbediening naar de normale/standaard modus.

      Mvg. Willem. Geantwoord op 7-7-2014 om 22:15

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info