• Sinds gisteren mijn nieuwe 5300C geinstalleerd. Het front display is echter uit en in de menu's kan ik geen aanpassing hiervoor vinden (ook niet in in de energiespaarstand). Omdat ik de ontvanger ook voor radio gebruik, ben ik nu gedwongen om de TV toch aan te zetten om te zien "waar ik ben".
    De vraag: zit er wel een display in de 5300C en indien ja, hoe krijg ik het aan. Of is het mogelijk defect? (de handleiding verwijst nergens naar het gebruik van dit display, alleen op de introductie foto met de aanduiding statusweergave).

    Gesteld op 8-6-2014 om 12:43 in forum Humax HUMAX IRHD-5300C Misbruik melden
    • Dag,

      Hier even een klein stukje uit een review:

      "Het verschil tussen de 5100C en 5300C is dat de 5300 een aantal opties (display, tweede scartaansluiting, RCA) mist maar ik vermoed dat de meeste gebruikers dat niet als een gemis zien. Hierdoor is de 5300C wel een paar tientjes goedkoper dan de 5100C".

      HUMAX IRHD-5300C
      HDTV kabelontvanger

      11 menutalen: (Nederlands, Engels, Duits,
      Frans, Deens, Pools, Russisch, Spaans,
      Zweeds, Fins, Turks)

      Geen RCA-aansluiting

      7 druktoetsen (achter klep voorzijde)

      geen display

      1 (Standby on/off)

      1x Scart (TV Scart)

      2x USB (uitsluitend aan achterzijde)

      De 5300 heeft dus geen eigen display en beschikt tevens maar over één tuner. Je kan dus enkel opnemen wat je op dat moment bekijkt. Daarom zou mijn keus dan ook uitgaan naar de 5050, de 5200 of de 5400, die tevens over een ingebouwde harde schijf beschikken. De laatste 2 zijn daarnaast interactief.

      Mvg. Willem. Geantwoord op 8-6-2014 om 17:39

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden
    • Best Willem,

      Bedankt voor je snelle en duidelijke reactie.
      Als antwoord op mijn vraag aan Ziggo om de 5300C om te ruilen voor de 5100C kreeg ik dit antwoord:
      Wij leveren de humax 5100 op dit moment niet meer, alleen de humax 5300. enz ........

      Groet, JS Geantwoord op 10-6-2014 om 18:51

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden
    • Dag JS,

      Graag gedaan. De 5100 is al wat ouder, dus wellicht al wat moeilijker verkrijgbaar. Maar je kan, las je budget het toelaat, ook eens op de Site van Humax kijken, waar men ook een outlet heeft van apparaten die op beurzen etc. zijn gebruikt. Daar zitten vaak ook de 5050 of 5200 tussen voor niet al teveel geld. Maar die keuze is uiteraard persoonlijk.

      Mvg. Willem Geantwoord op 10-6-2014 om 19:11

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info