• hallo

    Allereerst super dat dit forum er is ! Ik krijg volgende week mijn Humax 5300 C en wil nu een harde schijf aanschaffen. Ik zie dat de Acer wordt aanbevolen, maar die is niet meer te krijgen. Is er een ook een goed alternatief ?

    Ik heb nog een WD 1 TB USB drive staan (met voeding). Gaat die ook werken ? Graag reactie, Danny

    Gesteld op 27-4-2014 om 12:47 in forum Humax HUMAX IRHD-5300C Misbruik melden
    • Dag Danny,

      Zie even mijn reactie van 16-4-2014 19:25 niet ver onder je vraag. Helaas geeft Humax n.l. niet aan welke schijven exact geschikt zijn. Ik moet er wel iets over hebben, maar ik heb inmiddels zoveel info over de diverse Humax decoders, dat ik dit zo niet terug kon vinden.

      Maar volgens mij wordt een Western Digital ondersteund. Echter kan er een schijf worden gebruikt die wordt gevoed door de decoder. Maar na aansluiten merk je al snel of het werkt, want als het goed is zal de decoder meteen de schijf 'zien' en kan deze ook meteen geformatteerd worden door de decoder. Als een van beiden niet gebeurt, dan wordt de schijf niet geaccepteerd, al kan het voorkomen dat de schijf na aansluiten een keer afgekoppeld dient te worden en nogmaals aangesloten.

      PS: houd er wel rekening mee dat de 5300, net als de 5100, maar één tuner aan boord heeft en je dus alleen maar die zender kan opnemen die je op dat moment bekijkt. Zappen is dan niet mogelijk. Op dit onderwerp is meer info te vinden die je wellicht kan gebruiken, of die je misschien al hebt gelezen.

      Mvg. Willem. Geantwoord op 27-4-2014 om 22:44

      Waardeer dit antwoord (2) Misbruik melden
    • PS: als je reageert, doe dat dan even bij de eigen vraag, mits die niet te ver naar beneden is gezakt. Allers blijft dan mooi bij elkaar en overzichtelijk.

      Mvg. Willem.
      Site beheer Geantwoord op 27-4-2014 om 22:45

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info