• Als ik een film stream op mijn computer. kan ik die dan via de humax 5300 (aangesloten op mijn netwerk) via de tv kijken? Zo ja hoe ga ik dan te werk?

    Gesteld op 5-2-2014 om 11:58 in forum Humax HUMAX IRHD-5300C Misbruik melden
    • Ik durf hier even geen concreet antwoord op te geven. Meestal worden opnames naar de PC overgebracht om daar b.v. op DVD of Blu-ray te worden gezet. Ik weet dat je bij de 5050, 5200 en 5400 wel bepaalde opnamen op de harde schijf kan plaatsen, of via de decoder kan bekijken, maar ik ben er niet zeker van of dit ook mogelijk is bij de 5300. Via de knop Menu zie je echter wel wat opties , zoals foto's, muziek etc. en volgens mij moet je een van die opties gebruiken.

      Maar daar ik niet zeker ben, kun je wellicht de vraag in dit geval beter even voorleggen aan Humax:

      085 5000400

      Ik zou het zeer waarderen als je de uitkomst hier even plaatst.

      mvg. Willem. Geantwoord op 5-2-2014 om 15:25

      Waardeer dit antwoord (3) Misbruik melden
    • Het afkijken op de televisie via de Humax 5300 is niet mogelijk als die film gestreamd wordt via Netflix op de computer.
      wel kan er een film gekeken worden als de film op de harde schijf van de computer stat
      Ik heb op mijn vraag telefonisch antwoord gekregen van de helpdesk van Humax.

      met vriendelijke groeten
      Ad van Drunen Geantwoord op 17-2-2014 om 12:04

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info