• Bij beveiliging heb ik de optie onbekende bronnen uitgeschakeld. Toch staat hij telkens weer aan. Daarom heb ik hem nu teruggezet naar de fabrieksinstellingen (harde reset), volgens de handleiding. Hij blijft hetzelfde probleem geven, terwijl ik nog geen enkele app heb geïnstalleerd of met iemand contact heb gehad. Ook staan al mijn foto's er nog gewoon op????
    Weet iemand een echte harde reset (dus anders dan beschreven in de handleiding)?
    Kent iemand het probleem met het vanzelf aanvinken van de onbekende bronnen?

    Gesteld op 2-9-2015 om 15:59 in forum Hema H5 Misbruik melden
    • Ik heb precies hetzelfde probleem. De onbekende bronnen worden steeds weer ingeschakeld. Zonder dat ik iets verander. Bovendien waarschuwt Whats App mij niet bij een melding.
      Raar toestel die H5
      Joep Geantwoord op 9-10-2015 om 15:02

      Waardeer dit antwoord (3) Misbruik melden
    • Ik heb inmiddels het probleem opgelost door de volgende app uit te schakelen:
      Android dishonour.
      Ook heb ik de app common data services stopgezet.
      Dit zijn twee apps die reeds vanaf de start op mijn telefoon stonden. Dit zijn géén apps die ik zelf geïnstaleerd had. Geantwoord op 19-10-2015 om 21:36

      Waardeer dit antwoord (4) Misbruik melden
    • Wij hebben twee hema h5 telefoons, allebij hetzelfde probleem. Ik heb zelf de app cigaret uitgschakeld en het probleem was bij mij over, maar diezelfde app cigaret staat niet bij de andere hema h5. Ook zijn er rare apps als apus die zich willen installeren, dit zijn niet de echte versies. Ook adobe flash, niet officieel, was er geloof ik ook bij mijn telefoon. Ik denk dat het vreemd genoeg bij (bijna) elke h5 anders is welke app je moet uitzetten. Het is hopen dat hema hier iets aan doet Geantwoord op 16-11-2015 om 17:06

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Ik had de klacht van de zichzelf wijzigende instellingen ook. Gemeld aan Hema. Toestel opgestuurd. Nieuw toestel gekregen.Heeft hetzelfde probleem. Geantwoord op 26-12-2015 om 10:38

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info