• IK KAN MAR EEN DING ZEKER ZEGGEN
    DE LAATSTE UPDATE ANDROID 4.0.3 HEEFT ME SENSATION TOT EEN NACHTMERRIE GEMAAKT. GEEN WIFI MEER EN TELKENS UITVALLEN.

    DIT IS EN WAS DAN OOK MIJN EERSTE EN LAATSTE HTC TELEFOON.

    HTC SLECHTE KLANTENSERVICE (niet bereikbaar en wanneer wel na 15min wachten standaard antwoorden)

    HTC TEST EERST SOFTWARE VOORDAT JE JE KLANTEN ERMEE WEGJAAGT.

    Mvgr.

    Gesteld op 6-6-2012 om 14:13 in forum HTC Sensation Misbruik melden
    • Ik heb precies hetzelfde probleem en heb zojuist naar HTC gebeld en het hele verhaal uitgelegd. Gelukkig kreeg ik iemand aan de telefoon die verstand van zaken had!

      Hij heeft uitgelegd dat wanneer de telefoon uitvalt en je deze vervolgens weer opstart, je een melding hoort te krijgen dat de telefoon door een probleem niet meer kon functioneren (deze melding kun je ook doorsturen naar HTC). ALS je deze melding krijgt, dan ligt het probleem aan de Software. Zo niet, dan is het een hardware probleem.
      Geantwoord op 11-6-2012 om 19:10

      Waardeer dit antwoord (2) Misbruik melden
    • Er zijn 2 bekende problemen die dit probleem kunnen veroorzaken:
      - Je simkaart is te oud. De nieuwste simkaart beschikt blijkbaar over een aantal nieuwe technieken, waar de software van Android mee leert om te gaan en deze optimaal te benutten. Het is mogelijk dat wanneer je een simkaart hebt van (laten we zeggen) ouder dan 3 jaar, het te oud is waardoor het systeem vastloopt. Dit heeft iets te maken met dat de processor het te druk krijgt en de cache volloopt. Op die manier cracht het toestel.

      - Een ander mogelijk probleem is dat er zich nog verouderde software bevindt op het toestel, die het toestel probeert op te starten. Er zijn apps die niet goed functioneren met Android 4.0. Een goede oplossing is om even al je video's en foto's van de SD kaart te verwijderen en deze te formatteren. Vervolgens kun je de foto's en video's terug plaatsen op de SD kaart.

      Je kunt het beste eerst even het toestel testen ZONDER sim- en SD-kaart. Werkt het toestel dan wel goed en valt het niet meer uit, dan ligt het probleem in de SIM-kaart OF de SD-kaart. Het beste kun je dan eerst ALLEEN de sim-kaart in het toestel plaatsen en vervolgens het toestel nogmaals testen. Zijn er dan nog steeds geen problemen, probeer het dan ook met de SD-kaart. Als de problemen dan weer beginnen, dan ligt het probleem in de SD-kaart, deze kun je dan het beste formatteren.
      Geantwoord op 11-6-2012 om 19:11

      Waardeer dit antwoord (2) Misbruik melden
    • Beste mensen bedankt voor de reactie,

      uiteraard heb ik reeds factory resets uitgevoerd, zonder sim en sd kaart de telefoon opgestart enz enz. Probleem blijft. WiFi connect soms en meestal na een min. of 5 hapert ie start een keer of 6 opnieuw op waarna er alleen nog WiFi fout staat en is verbinden scannen met WiFi niet meer mogelijk.

      Dit is eigenlijk direct na de Update naar 4.03 gekomen welliswaar de eerste week was alles super. Maar daarna zwaar bedroevend. Er zijn in die tijd geen andere apps opgekomen of welke andere verandering dan ook.

      Toestel is nu naar de verzekeraar en word onderzocht.

      Ik zal de uitkomst tzt hier opzetten.
      Vooralsnog sorry maar HTC heeft een bagger klantenservice, mijn motivatie om dit te zeggen is als volgt. Ik ben de enige met dit probleem? Dacht het niet internet loopt ermee vol op het moment, en verder start uw telefoon eens opnieuw op word er gezegd na een 15min gesprek sorry hoor maar dat onderwerp waren we reeds gepasseerd. Verder werd er inderdaad ook gezegd start eens op zonder sim en sd kaart en gebruik je telefoon dan zo 1 tot 2 dagen? Uhmmm ik wil bereikbaar zijn HTC tis geen gameboy!!! Plus hallo maar dit toestel koste destijds €600,- ik verwacht dat ik ermee kan bellen zonder dat deze uitvalt of flipt om de haverklap. En het toppunt, waar is de mogelijkheid zelf te kunnen kiezen voor software, ik wou geen 4.03 vond de oude android versie super draaien. Het word je strot in gedrukt. Blijf het jammer vinden maar me stelling blijft eerste en meteen laatste HTC. Geantwoord op 13-6-2012 om 11:02

      Waardeer dit antwoord (2) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info