• Buitenshuis kan ik niet op facebook .internet en mail is niet te openen mijn mobiele hotspot staat wel aan, bovenin het scherm staat een G, niet G3

    Gesteld op 27-4-2012 om 20:50 in forum HTC Sensation Misbruik melden
    • Als de mobiele hotspot aanstaat deel je je eigen G / 3G verbinding met andere wifi gebruikers die via jou telefoon op internet kunnen. Dus als je dat niet deelt kan de hotspot uit. Heb je thuis wifi en wil je via wifi op internet dan moet je de wifiverbinding aanzetten (via instellingen - draadloos en netwerken), uit de lijst met netwerken die hij vindt je eigen thuiswifi netwerk aanklikken om te gebruiken (evt. wachtwoord invoeren van het netwerk als het geen open netwerk is)Wifi heeft wel een beperkte range en het hangt er van af door hoeveel muren het signaal moet voor het jou telefoon heeft bereikt. via instellingen - draadloos en netwerken - mobiel netwerk kun je aangeven via welk netwerk je mobiel netwerk wilt (2G of 3G of beide)
      Je kunt kiezen uit gsm of wcdma (bij mij dan). WCDMA (Wideband Code Division Multiple Access) en GSM zijn twee verschillende technieken dat wordt toegepast in mobiel telefonie. WCDMA maakt deel uit van de 3G technologie en GSM staat voor de 2G netwerk. WCDMA kan snelheden bereiken tot maar liefst 2Mbps en is hierdoor zeer geschikt voor internet en video streaming op mobiels. Geantwoord op 30-4-2012 om 10:48

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info