• Als ik een sms wil delen via mail dan moet ik dat één voor één doen. Is er een manier dat ik sms-jes van 1 contact allemaal tegelijk door kan mailen?

    Gesteld op 17-2-2012 om 11:34 in forum HTC Sensation Misbruik melden
    • Als je "allemaal" als 1 groep hebt opgeslagen bij contacten. dan zou het mogelijk moeten zijn.
      Je gaat naar de applicatie sms en gaat naar het smsje wat je door wilt sturen. dan druk je op je mobiel op 4 streepjes-knop onderaan en dan krijg je een lange balk met allemaal keuzes, je kiest doorsturen, selecteer het bericht wat je wilt doorsturen. Klik dan op het toevoegen van contactpers rechtsbovenaan. actie voltooien met contacten. in deze lijst zie je ook de groepen staan. Zoek de groep personen op die je de sms wilt sturen en voila. Ze krijgen allemaal een smsje.
      Als je ze echt via de email wilt versturen:
      Je gaat naar de applicatie sms en gaat naar het smsje wat je door wilt sturen. dan druk je op je mobiel op 4 streepjes-knop onderaan en dan krijg je een lange balk met allemaal keuzes, je kiest doorsturen, selecteer het bericht wat je wilt doorsturen. Je selecteert de tekst van het smsje en klikt op kopieren. Je sluit de sms app af. en gaat naar contacten. Je klikt op de groep die je een gezamelijk berichtje wilt sturen en klikt op groepsactie (onderin)dan kun je kiezen van een groeps mail of groeps sms. Je kiest de mail. Je plakt de tekst van het smsje onder het gedeelte waar anders je mailtekst komt. Je zet er nog een titel bij, en versturen maar. van de sms heeft ie een concept opgeslagen die kun je nu verwijderen omdat je alles via de mail hebt gedaan. Geantwoord op 30-4-2012 om 12:44

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info