• hoe kan ik de gegevens van mijn telefoon naar het interne geheugen omzetten? apps en dergelijke worden vaak automatisch op telefoongeheugen gezet en krijg je niet verplaatst. HIerdoor is het geheugen vaak ontoereikend..

    Gesteld op 15-10-2014 om 13:22 in forum HTC Desire X Misbruik melden
    • Ik heb hetzelfde (idiote) probleem, maar als ik de handleiding goed begrijp dan is het vanuit HTC niet de bedoeling dat er apps op de micro SD komen te staan. Ze maken er een duidelijke scheiding in, waar ik in ieder geval niet zo gelukkig mee ben... Geantwoord op 6-11-2014 om 21:18

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • ...bij Apps kun je bij sommige gedownloade apps (op klikken en dan in scherm App -info) aangeven dat je de App wil verplaatsen van Intern geheugen naar Telefoonopslag. (en vice versa)

      NB. Dit is voor de meeste apps om een of andere reden waar ik nog niet achter ben niet mogelijk (Facebook bijv. niet), maar voor een aantal (Flitsmeister, Marktplaats, Funda, BNR etc. wel.

      Vreemd genoeg laat hij na het verplaatsen nog steeds een gedeelte van de bestanden in het interne geheugen staan, maar het aantal MB's wordt wel kleiner, en op de Telefoonopslag wordt het bestand groter. Geantwoord op 6-11-2014 om 21:45

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info