• Heb al 16maanden een Hp 6510 printer tot vandaag tot volle tevredenheid.
    Cartridges voor 3e maal vernieuwd en ook mijn zwart print niet meer.
    Kleuren zijn ok. (alles origineel)
    Heb zeer sterk de veronderstelling dat de printer geprogrammeerd is om de meest gebruikte cartridge (zwart) software matig onklaar te maken op een bepaald tijdstip.
    Vele hebben dit probleem. Goed voor de economie!!!!!
    Bedankt HP.

    Gesteld op 19-1-2014 om 12:39 in forum HP Photosmart 6510 series Misbruik melden
    • - stroomreset uitvoeren: stroomkabel ontkoppelen, power knop 30 sec indrukken, stroomkabel terugplaatsen
      - in het hoofdmenu 1x op de plek van het huisje drukken (linksbovenin), 1x op de plek van het retourpijltje (linksonderin) vervolgens nog 2x op het huisje drukken. In het manufacturing menu de keuze maken voor Service Menu. Dan 1x naar links gaan dan zie je Service Tests vervolgens op OK drukken. Vanaf Scanner Module Test 5x naar links drukken voor Printhead Rec Level 3. Een copy maken, als het niet is opgelost in hetzelfde menu Printhead Rec Level 2 nemen.
      - Als het nog niet werkt, nogmaals naar het Service Menu gaan, 2x naar rechts naar Resets Menu. Kiezen voor OOBE reset, de printer wordt volledig geconfigureerd zoals die uit de doos komt
      - Als het niet is opgelost, met 2 druppeltjes heet water het grijze zeefje schoonmaken waar de cartridge wordt ingeklikt. Even laten weken en daarna met een wattenstaafje droogmaken. Vervolgens nog een reiniging doen in het menu Configuratie -> Extra -> Printkop schoonmaken.

      Groet Macman Geantwoord op 26-1-2014 om 20:22

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden
    • Wij hebben ecxact de dezelfde problemen printer 1.1/5 jaar oud en zwart stopt er mee, kleuren niet ...
      de HP helpdesk wist zelf mede te delen dat we GEEN klant waren en dus niet worden geholpen door hun met mijn probleem met de HP 6510 printer .

      hoe bedoelje klant onvriendelijk en Dom ook nog eens
      voor mij geen HP meer (Stelletje idioten) Geantwoord op 28-2-2014 om 09:43

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Bij mij gebeurt precies hetzelfde. HP komt ook niet met een oplossing. Nieuwe software geïnstaleerd op advies van HP, maar het helpt niet. Voor mij geen HP meer. Geantwoord op 4-3-2014 om 10:56

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Jazeker, bedankt HP!! Ik heb het zelfde probleem en alles al geprobeerd. Gooi maar weg, koop maar een nieuwe. Er is nergens een antwoord of oplossing van HP te vinden!!! Wanneer komt er een antwoord???? Geantwoord op 13-8-2014 om 11:26

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info