• Ik zou graag een dropping in het bos willen doen met een Garmin Etrex30. Op welke wijze kan ik de route van te voren aflopen, de punten waar men in het donker naar toe moet lopen tot enmet het eindpunt markeren en tijdens de start van de dropping op starten. Ik mag voor deze gelegenheid een Garmin etrex30 lenen ne hoop dat iemand mij snel wegwijs kan maken. Als het apparaat gebruiksvriendelijk is zal ik overgaan tot aankoop.

    Gesteld op 25-6-2014 om 21:23 in forum Garmin eTrex30 Misbruik melden
    • ------------------------- Oorspronkelijk bericht -------------------------
      Onderwerp: forum
      Van: "Wim Bijlenga" <w.bijlenga@hccnet.nl>
      Datum: Do, juni 26, 2014 17:25
      Aan: "Wim Bijlenga" <w.bijlenga@hccnet.nl>
      --------------------------------------------------------------------------

      Als ik je goed begrijp wil je een dropping voor een groep voorbereiden. De route door het bos wil je dus markeren.
      Op het beginpunt ga je naar 'sporenbeheer' en kies dan 'huidig spoor'. Dan scrol je naar 'wis huidig spoor' en bevestig dat je het spoor wil wissen. Daarmee voorkom je dat de route vervuilt met eerder die dag vastgelegde posities. Loop nu de route door het bos en leg de te markeren posities vast.
      Aan het eind van de route ga je weer naar naar 'huidig spoor' en bekijk je het spoor met 'bekijk kaart'. Vervolgens leg je het spoor vast met 'sla spoor op'.
      De vastgelegde gegevens wil je doorgeven aan de leden van de groep. Daarvoor kies je 'draadloos delen' en zend dan de vastgelegde gegevens.
      Dat is in een notedop een antwoord op je vraag. Voor verdere details kom je maar met vragen. Geantwoord op 26-6-2014 om 18:01

      Waardeer dit antwoord (2) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info