• wat zijn de stappen die ik moet ondernemen om een motorrit die opgeslagen is in mijn Garmin zumo 660, te verwijderen van mijn garmin en op te slaan in mijn computer ( om eventueel later weer terug te plaatsen in mijn Garmin )??

    Gesteld op 6-8-2013 om 20:05 in forum Garmin ZUMO 660 Misbruik melden
    • Installeer het garmin programma "BASECAMP" op je desktop of laptop. Open dit programma. sluit je zumo 660 op je pc aan. Links in het venster van basecamp zul je zien dat je route's van je aangesloten toestel worden ingelezen (groene balk). Wanneer de routes zijn ingelezen verschijnen ze ook op het scherm van je PC, zelfs (allen) op de Europakaart. Je markeert de gewenste route op je scherm en sleep deze naar de map mijn verzameling, waarna de route op je pc wordt gekopieerd. Via de instellingen van basecamp kun je gaan bepalen op welke plaats de bestanden moeten geplaatst worden.
      Omgekeerde werkwijze om route's terug van je PC op je toestel te plaatsen. ZO SIMPEL IS DAT. Geantwoord op 30-12-2013 om 11:42

      Waardeer dit antwoord (2) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info