• Ik zoek iemand die het volgende probleem heeft.
    Mijn garmin 210 geeft GEHEUGEN VOL aan maar het geheugen is niet vol hij is ongeveer 3 jaar oud en ik loop per week 2 a 3 x ongeveer tussen de 5 en 15 km en interval.
    Ik heb al meerdere keren het geheugen en de bestanden verwijderd. maar hij blijft na ongeveer 6 km zeggen geheugen vol en hij geeft ook niet meer de wariming up og cool-down
    Dus als ik 3 traingen doe geeft hij er 1 aan in de activiteiten.
    De batarij is vol.
    Help?

    Gesteld op 11-10-2015 om 14:27 in forum Garmin Forerunner 210 Misbruik melden
    • Deze melding heb ik nog niet gehad en heb hem ongeveer net zo lang. Kan alleen de activiteiten nog maar handmatisch overzetten Ben bang dat we een keer naar een nieuwe garmin moeten. Geantwoord op 12-10-2015 om 07:33

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info