• hallo, ik heb al verschillende keren gedacht dat mijn edge 705 stuk was, maar telkens opnieuw geef ik hem 'de laatste kans' en laadt hij dan toch weer op, krijg ik hem gewoon weer aangezet en kan ik er dan ook weer een gps bestand in laden... of.. nee.. toch niet.. :/ waarom weet ik niet maar dan plots tijdens het laden of na al enige tijd gekoppeld te zijn met de laptop, is het 'connectiescherm' verdwenen en kan ik er weer helemaal niets meer mee.ik krijg hem zelfs niet meer aangezet.. alles geprobeerd, lang duwen , resetcombinaties, hard reset combinatie... en ik ben er zeker van dat hij binnenkort, als ik dan weer eens denk ' zou ik nu een nieuwe bestellen of toch.. nog één laatste kans geven.. , gewoon weer zal aangaan alsof er geen vuiltje aan de lucht is.. wie kan helpen? zou hij oververhitten? (voelt niet warm aan) kortsluiten bij bepaalde batt-spanning? is er een vals contact bij de usb-aansluiting?
    oh ja.. en nu, op de tijd van dit te typen kan ik hem plots weer aanzetten.. eerst hard reset gedaan (lap-mode-stick naar boven) dat gaf geen reactie.. en dan gewoon de powerknop indrukken en hij doet het weer.... :/

    Gesteld op 23-9-2015 om 14:38 in forum Garmin Edge 705 Misbruik melden
    • Hoi,
      Ik heb ook geen oplossing helaas wel het zelfde soort probleem met de Edge 705. Zodra ik hem aansluit op de usb en het maakt niet uit of dat nu opladen is of aan de computer dan valt hij uit. Indien de usb wordt losgemaakt krijg ik hem ook niet meer aan de praat. Maar na een tijde spring hij dan toch gewoon aan. Alles geprobeerd te veel om op te nemen niets helpt. Uiteraard is garantie verlopen dus blijkbaar kan deze zo de kliko in. Ik hoop dat iemand de oplossing weet anders is het wel hele grote afschrijving van dit apparaat. Geantwoord op 27-9-2015 om 23:31

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • niet in de kliko ik heb hetzelfde probleem oingeveer. mss kan ik de onderdelen gebruiken. Je mag hem naar mij sturen. Geantwoord op 2-3-2016 om 20:27

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info