• Beste, ik heb tijdens stilstaan voor babbeltje de lcd unit proberen aan te zetten, heb toen onmiddellijk de melding: E5 al knipperend gekregen en ik krijg die niet meer weg. Wat zou daar de oorzaak van kunnen zijn? Mijn flyer T8 is van 2014 en heb reeds een tweede regelschermpje moeten laten zetten! Toch niet zo een goede kwaliteit??

    Gesteld op 23-8-2018 om 17:13 in forum Flyer T8 DELUXE Misbruik melden
    • Ik heb dezelfde fiets. Ook van 2014. Nog nooit problemen mee gehad. Het is kwalitatief een prima fiets. Desalniettemin... een fabrieksfout, dus een keer pech met fiets of auto kan natuurlijk iedereen overkomen. Geantwoord op 4-12-2018 om 14:19

      Waardeer dit antwoord (2) Misbruik melden
    • Ondertussen, na 3,5 maanden , een nieuwe LCD unit laten plaatsen, ook nog zelf betaald, terwijl deze nog +/- 0,5 jaar onder garantie was!!! Ik vind de service van Flyer bij de beesten af. Zal mijn eerste en zeker mijn laatste Flyer zijn. Als er niks aan de hand is , is dat een prima fiets, maar de service laat de wensen meerdan over. Mvrgr, Michel. Geantwoord op 4-12-2018 om 15:47

      Waardeer dit antwoord (2) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info