• Toen de camera nieuw was stond er linkse onderin een accu afgebeeld met de energieke waarde doch nu niet meer en heb steeds meer problemen om hem op te laden. DE accu afbeelding zie ik alleen nog wanneer die leeg aangeeft en dan is die rood, voorheen ook groen afgebeeld bij vol of halfvol. Nieuw accu geplaatst omdat de eerste was overleden, nieuwe erin en opgeladen volgen beschrijving, wel een aantal keren erin en eruit moeten halen om geaccepteerd te worden maar uiteindelijk lukte het. ACCU VOL. draaien maar. Nu wil ik weer opladen maar gaa't niet gebeuren, alle mogelijkheden uitgeprobeerd, geen resultaat. Bij het laden zag ik voorheen een accu afgebeeld in het venster nu dus niet meer. Volgens mij is er iets met de software aan de handere. Iemand nog een Oplossing? bvd m.vr.gr.Rens

    Gesteld op 16-8-2016 om 17:43 in forum Flip ultrahd Misbruik melden
    • Ik dacht toen ik de camera aanschafte een goed apparaat gekocht te hebben.Niets is minder waar.. De flip ultrahd doet het allang niet meer. Ik heb een extra accu aangeschaft ook deze werkt niet.
      De camera laadt niet meer op en het ding is waardeloos. Weggegooid geld geweest. Jammer!!
      Er is geen oplossing dan alleen een ander toestel kopen.
      Geantwoord op 18-8-2016 om 22:39

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info