• Wij hebben kortsluiting in de inbouw combimagnetron. Etna T2144. De stroom slaat er uit als we de deur open trekken. Zou dat t lampje kunnen zijn?
    Hij is 6 jaar oud

    Gesteld op 1-1-2019 om 18:39 in forum Etna T2130 Misbruik melden
    • Ik heb hetzelfde probleem. Vier jaar geleden ook gehad. Heeft te maken met de microschakelaars waar de haken van je deur tegen aandrukken. Een of enkele daarvan zullen kapot zijn. Waarom er dan kortsluiting ontstaat is mij een raadsel. Ik ga ze zelf vervangen en hopen dat het probleem opgelost is. Je kunt ze op internet kopen. Geantwoord op 2-6-2019 om 12:21

      Waardeer dit antwoord (24) Misbruik melden
    • Ben blij dat wij niet de enige zijn. Die van ons 1,5 jaar oud. Als zeer goed getest. Functioneel idd een top apparaat. Helaas is de techniek anders. Juli 2029 eerste probleem. Bij het openen van de klep alles plat, het hele huis `onder stroom. Alleen Magnetron staat op de 16A zekering. Apparaat deed het niet meer. De ETNA monteur heeft uiteindelijk de zekering vervangen. Daarna heeft het apparaat weer een klein half jaar gewerkt. Begin februari 2020 sloegen weer de stoppen door bij het openen van de klep. Apparaat deed het niet meer. ETNA monteur heeft de schakelaar vervangen. Nu medio maart 2020, opnieuw alles plat bij het openen van de klep. Zekering kan zelfs niet mee terug gezet worden. Kortsluiting blijft. Apparaat is elektrisch onbetrouwbaar, slecht ontwerp. Volgens een collega expert liggen er waarschijnlijk open/blote draden die sluiting maken bij het openen. Verklaard waarom niet alleen de 16A uitslaat, maar ook de hoofdschakelaar. M.a.w. wij willen dit 1,5 jaar oude apparaat vervangen door een nieuw exemplaar. Geantwoord op 20-3-2020 om 22:26

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info