• Bij het scannen van negatieven (6x6cm) krijg ik steeds 1 goede foto, 2 zonder de boven en/of onderkant en 1 met alleen die boven en /of onderkant. Ergens doe ik dus iets fout maar ik weet niet goed wat en hoe ik dit moet oplossen. Kan iemand mij hiermee helpen?

    Gesteld op 1-8-2021 om 18:02 in forum Epson perfection v600 photo Misbruik melden
    • Sorry maar ik begrijp niet goed wat U bedoelt. De negatieven liggen in de slede, waarna ik het klepje dicht doe. Dan de letter B op de letter B, de deksel dicht en scannen. Maar dan liggen ze aan de rechterkant van de slede, links is geen plaats,toch? Of ben ik abuis hiermee? Geantwoord op 2-8-2021 om 12:32

      Waardeer dit antwoord (2) Misbruik melden
    • Dat dacht ik eerst ook. Maar als je met google kijkt naar "negatieven inscannen met epson perfection 600 you tube" dan krijg je filmpjes te zien hoe het moet. Heeft mij uitstekend geholpen. succes Geantwoord op 2-8-2021 om 17:15

      Waardeer dit antwoord (5) Misbruik melden
    • Ik heb verschillende filmpjes bekeken maar nog nergens kunnen vinden hoe ik de negatieven (6x6) anders kan plaatsen dan op de manier waarop ik het nu doe:(( Misschien kunt U mij vertellen welk filmpje ik dan specifiek zou moeten bekijken? Sorry voor onhandige gedoe...!! Geantwoord op 6-8-2021 om 14:31

      Waardeer dit antwoord (2) Misbruik melden
    • Goedemorgen. Gisteren is het op mysterieuze wijze gelukt om de negatieven mooi te scannen maar vraag me nu niet wat ik anders heb gedaan:)) Ze liggen in dezelfde slede en eigenlijk is verder niets anders gedaan. Maar de hoofdzaak is dat het gelukt is dus bij deze, hartstikke bedankt voor de snelle antwoorden en wie weet meld ik me nog eens met het een of andere probleem. Groet, Marij. Geantwoord op 7-8-2021 om 08:01

      Waardeer dit antwoord (2) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info